HP vine in sprijinul clientilor care au nevoie de solutii sigure de management al identitatii

BUCURESTI - 8 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat programul “HP Select”, care ii ajuta pe clienti sa faca fata problemelor care pot aparea in managementul identitatii si al accesului ca rezultat al anuntatei achizitii a companiei Netegrity de catre Computer Associates.

Clientii eligibili pot migra la solutiile HP OpenView Identity Management beneficiind de discount-uri intre 20 si 80 de procente daca achizitioneaza aceste solutii direct de la HP sau prin intermediul canalelor sale de parteneri pana la 31 ianuarie 2005. Se pot obtine si alte avantaje, precum consultanta HP suplimentara, ca de exemplu evaluarea necesitatilor de management al identitatii si analiza costurilor.
Oferta HP facuta clientilor Computer Associates si Netegrity asigura o modalitate facila de integrare a managementului aprovizionarii, accesului si utilizatorilor folosind infrastructurile existente. Solutiile HP de management al identitatii, cum este HP OpenView Select Identity, eficientizeaza managementul utilizatorilor si accesul lor sigur la retea si la resursele organizatiei, ajutandu-i pe clienti sa-si diminueze costurile informatice globale si sa-si imbunatateasca activitatea.
“Managementul identitatii reprezinta un domeniu in care clientii nu isi pot permite perturbari sau incertitudini”, spune David Petts, vicepresedinte HP pentru software-ul de afaceri. “Abordarea managementului identitatii orientata spre servicii, specifica afacerii, permite unei organizatii adaptabile sa beneficieze de agilitatea necesara pentru a face fata solicitarilor organizationale si reglementarilor in schimbare. Astfel, clientii pot beneficia de un cost total de utilizare mai mic si de un randament imbunatatit al investitiei”.
“Clientii nostri apartin in special domeniilor sanatatii, farmaceutic si serviciilor financiare – toate acestea confruntandu-se cu reglementari ce se schimba frecvent si care necesita, din aceasta cauza, un management complex al identitatii”, spune Brad Osborne, director pentru managementul accesului si identitatii la Melillo Consulting din Washington, D.C. “Acesti clienti doresc o solutie care sa faca fata necesitatilor in schimbare ale afacerii, pe termen lung. Avand la baza o abordare orientata pe obiecte, solutia HP OpenView Select Identity este adaptabila si le permite clientilor sa faca fata schimbarii la un cost scazut”.
Linia completa de solutii HP de management al identitatii include si HP OpenView Select Access, care asigura accesul organizat si sigur al utilizatorului la serviciile de retea si la resursele organizatiei. Aceasta solutie integrata cu HP OpenView Select Identity asigura eficientizarea managementului utilizatorilor si al accesului lor sigur la retea si la resursele organizatiei. Clientii beneficiaza de usurinta in utilizare, implementare rapida, reducerea costurile IT si abilitatea de a face mai usor fata schimbarii.
Pentru a obtine mai multe informatii despre portofoliul HP OpenView si programul HP Select, contactati hp-select-trade-up@hp.com.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hp-vine-in-sprijinul-clientilor-care-au-nevoie-de-solutii-sigure-de-management-al-identitatii