HPshopping.com a primit pentru al cincilea an consecutiv premiul Best Computer Retailer Website

BUCURESTI - 26 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca magazinul sau online, hpshopping.com, a obtinut pentru al cincilea an consecutiv primul loc la categoria Best Computer Retailer Web Site in concursul 2005 WebAward sponsorizat de Asociatia pentru Marketing pe Web.

Criteriile de evaluare care au stat la baza acordarii premiilor in cadrul celei de-a opta editii a competitiei WebAward au fost: designul, inovatia, continutul, tehnologia, interactivitatea, copywriting-ul si usurinta in utilizare. Juriul a apreciat site-urile web ale companiilor comparativ cu standardele internetului si celelalte site-uri din acelasi domeniu de activitate.
HPshopping.com ofera facilitati atractive pentru achizitiile online, existand o gama variata de optiuni de cautare si cumparare. Fata de anul trecut au fost aduse urmatoarele imbunatatiri:
•Motorul de cautare, care le permite clientilor sa sorteze si sa limiteze rezultatele cautarii printr-o gama larga de atribute;
•Instrumentele de recomandare a produselor care asigura luarea unor decizii de achizitie fundamentate;
•Configuratorul care le permite clientilor sa construiasca solutii care sa corespunda necesitatilor specifice;
•Facilitati de personalizare, cum este de exemplu lista permanenta care reaminteste automat produsele adaugate pe o lista virtuala de cumparaturi a clientului si optiunea de a vedea produsele recent analizate si recomandarile relevante privind produsele asociate.
In plus, hpshopping.com ofera optiuni de achizitie variate, cum este posibilitatea atractiva de a comanda mai multe produse pana la ora 10 seara (ora de pe coasta de est) si a le primi in dimineata urmatoare.
Aceste facilitati importante, la care se adauga serviciile atractive pentru clientii hpshopping.com si posibilitatile de retur usor de realizat, le asigura clientilor experiente simple si placute de navigare si achizitie.
“Suntem deosebit de multumiti ca asociatia Web Marketing a oferit din nou site-ului hpshopping.com prestigiosul premiu Best Computer Retailer Web site”, declara Susan Boyce, director de marketing al hpshopping.com. “Acest premiu confirma angajamentul hpshopping de a le oferi clientilor cele mai grozave experiente. An de an, stacheta se ridica tot mai sus, astfel incat suntem onorati ca am fost considerati a fi cei mai buni din domeniu la aceasta categorie”.
Infiintata in 1997, asociatia Web Marketing a stabilit un standard ridicat pentru marketingul pe internet si prezenta companiilor pe web. In cadrul organizatiei cu sediul in Boston lucreaza voluntari din domeniile marketingului, reclamei, PR-ului si designerilor pe internet din intreaga tara. Juriul competitiei 2005 WebAward a inclus reprezentanti ai presei, directori de publicitate, web designeri, furnizori de continut si webmasetri.
Despre hpshopping.com
HPshopping.com (www.hpshopping.com) le ofera clientilor din Statele Unite un magazin de unde isi pot procura toate produsele HP pentru acasa sau pentru biroul de acasa, inclusiv PC-uri personalizate HP Pavilion si Compaq Presario, dispozitive handheld, camere digitale, imprimante, consumabile pentru imprimante si produse de divertisment digital. HPshopping.com are sediul in Palo Alto, California, si a fost incorporat ca filiala apartinand in intregime HP in mai 1999. Compania a fost lansata ca urmare a strategiei HP de a veni in intampinarea clientilor oriunde si oricand cu facilitati personalizate ale produselor sale, cu avantajul posibilitatii de achizitie non-stop si servicii apreciate pentru clienti.

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/hpshopping-com-a-primit-pentru-al-cincilea-an-consecutiv-premiul-best-computer-retailer-website