Important eveniment Business Matchmaking organizat de SBA si Fundatia HP pentru firmele mici

BUCURESTI - 14 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Peste 800 de de firme mici din intreaga Californie au participat la cel mai mare eveniment de achizitii din istoria SBA.

Peste 4000 de intalniri au fost stabilite intre firmele mici si reprezentati ai departamentelor de achizitii din mari companii si organizatii guvernamentale, in cadrul unui program de Business Matchmaking, care s-a dorit a fi cel mai important eveniment de acest tip de pana acum. Manifestarea le-a oferit proprietarilor de firme mici posibilitatea de a se intalni fata in fata si de a incerca sa incheie contracte cu mari corporatii sau agentii federale, nationale sau locale. Acest eveniment s-a desfasurat Pasadena Convention Center pe 7 si 8 iunie.
Programul de Business Matchmaking a fost posibil printr-un acord de cooperare intre the U.S. Small Business Administration (SBA) si HP Small Business Foundation. Anul acesta, la cea de a treia sa editie, programul a facilitat peste 27.000 de intalniri, care s-au concretizat in contracte de peste 30 de milioane de dolari. Revenind in sudul Californiei pentru a doua oara in ultimii doi ani, evenimentul Los Angeles Business Matchmaking 2005 a inregistrat conform estimarilor o crestere a numarului de intalniri cu pana la 800 fata de editia precedenta, desfasurata la Anaheim, California, in februarie 2004.
Programul Business Matchmaking a fost gandit pentru antreprenorii perseverenti, cum este si Raul Segura, presedintele Segura Security Service, o companie cu 80 de angajati. „Programul Business Matchmaking mi-a oferit oportunitatea de a vedea intr-o singura zi potentiali clienti majori, pe care in alte conditii nu as fi avut posibilitatea sa-i intalnesc niciodata. Fara indoiala, relatiile pe care mi le-am facut aici, ma vor ajuta sa-mi dezvolt compania”.
„Intr-un timp atat de scurt, reactia de raspuns la programul Business Matchmaking a fost impresionanta”, spune Hector V. Barreto, administratorul SBA. „Suntem nerabdatori sa ne continuam relatia cu HP Small Business Foundation, avand in vedere ca ne intoarcem in Sudul Californiei, unde multe companii mici au scris deja povesti de succes”.
„HP este mandra sa fie partener, consultant si aparator al firmelor mici, prin programe ca Business Matchmaking, care inseamna intr-adevar ceva pentru mii de antreprenori din sudul Californiei si din intreaga tara”, spune Kevin Gilroy, prim vicepresedinte si director general al diviziei Small and Medium Business din cadrul HP. „Prin asocierea cu SBA, HP Small Business Foundation ajuta micile companii sa deschida usile prin care pot intalni si incheia contracte cu mari corporatii si agentii guvernamentale”.
„Prin suportul oferit de HP Small Business Foundation la care s-au adaugat eforturile birourilor regionale ale SBA, SCORE si ale altor parteneri de investitii, Business Matchmaking a devenit una dintre cele mai de succes initiative intreprinse vreodata de SBA”, a continuat administratorul Barreto.
Alte evenimente de tip Business Matchmaking s-au desfasurat in Nashville si Washington D.C. Milwaukee va gazdui un astfel de eveniment pe 14 septembrie 2005. O noutate in 2005 este si initiativa Virtual Business Matchmaking, care va permite firmelor mici sa se intalneasca online cu reprezentatii departamentelor de achizitii ale marilor companii. Reteaua online este disponibila in prezent pentru micile companii din Phoenix, Albuquerque, Denver, Kansas City si Tampa. Pentru mai multe informatii, accesati http://www.businessmatchmaking.com

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/important-eveniment-business-matchmaking-organizat-de-sba-si-fundatia-hp-pentru-firmele-mici