Imprimanta foto compacta HP Photosmart 375

BUCURESTI - 1 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Tocmai te-ai intors din vacanta si ai prea multe fotografii digitale pe care vrei sa le tiparesti? Memoria telefonului tau mobil cu camera foto este prea plina de atatea poze facute? Esti un prestator de servicii foto la minut si vrei sa realizezi poze oriunde, oricand si in orice conditii? Sau pur si simplu incepe sezonul de petreceri si vrei sa iti impresionezi prietenii cu poze realizate pe loc?
HP are raspunsul pentru tine: noua imprimanta foto de format 10x15, compacta, HP Photosmart 375. Imprimanta iti ofera o multitudine de posibilitati de imprimare, cu si fara calculator.

In cazul imprimarii fara calculator, ecranul LCD color pivotant, de dimensiuni mari (6,4 cm pe diagonala) iti va fi de un real ajutor in cazul imprimarii de pe carduri de memorie. Cele 5 tipuri de cititoare de carduri incorporate, care recunosc nu mai putin de 11 formate diferite de carduri, iti permit sa imprimi fotografiile dorite la chiar cateva minute dupa ce le-ai efectuat. Este de ajuns sa scoti cardul din camera ta digitala (indiferent de modelul ei; sunt acceptate carduri de tip Compact Flash, Smart Media, Memory Stick, Secure Digital, Multimedia Card, xD-Picture Card), sa il introduci in cititorul corespunzator, si imediat toate pozele si videoclipurile de pe ea sunt citite de imprimanta si afisate pe ecranul LCD. In acest moment, iti alegi ce doresti sa imprimi vizualizand fotografiile pe ecran, la ce format, cate copii si ce tip de efect vrei sa aplici asupra fotografiei. Mai mult, iti poti alege cadre din videoclipurile realizate pe care imprimanta le va imbunatati si tipari la aceeasi calitate ca si fotografiile.
Efectele pe care le poti alege sunt multiple, de la banalele mariri si incadrari, la modificarea culorilor (alb-negru, sepia), la imbunatatirea contrastului, marirea sau micsorarea luminozitatii, rotirea fotografiilor in cazul in care aparatul tau nu stie sa o faca automat si multe altele. Ai o fotografie realizata cu blit in care personajele au ochii rosii? Nici o problema: iti alegi din meniul imprimantei functia de indepartare a ochilor rosii, iar in momentul imprimarii, poza va fi exact ce ti-ai dorit: o poza de profesionist. Mai mult, ai posibilitatea de a sterge de pe cardul de memorie orice fotografie, direct din imprimanta.
Formatele disponibile pentru imprimarea fotografiei sunt multiple, incepand cu mult cautatul 10x15 si terminand cu 4x6 cm. Mai mult, exista posibilitatea de a selecta modul Pasaport, in care este de ajuns sa iti alegi dimensiunea dorita a fotografiei (dimensiune tip pasaport, buletin etc), iar imprimanta va imprima mai multe copii ale aceleiasi fotografii pe o singura coala 10x15, la dimensiunea corespunzatoare. O simpla decupare a pozelor si ai un set de fotografii de pasaport sau de buletin.
Dar daca aparatul tau foto nu are card de memorie si toate pozele sunt in memoria interna? Nimic mai simplu: portul USB frontal iti ofera o coexiune PictBridge, prin care poti cupla camera ta compatibila cu acest standard si tipari fotografiile direct de pe aceasta. Selectia pozelor si dimensionarea acestora se fac direct din aparatul foto digital.
Acelasi port USB ofera si surpriza pe care ti-a pregatit-o HP: conecteaza la el adaptorul Bluetooth pe care il gasesti in cutia imprimantei si automat poti tipari fotografiile dorite de pe orice dispozitiv Bluetooth, fara nici un fir, chiar si din camera alaturata. Poti folosi un telefon mobil cu camera foto pentru a imortaliza cele mai importante momente, pe care apoi le transferi prin conexiunea Bluetooth catre imprimanta. In mai putin de un minut ai poza imprimata – fara fire, fara a conecta sau sincroniza telefonul cu calculatorul personal, fara a conecta imprimanta la acesta, fara a gasi aplicatia de imprimare, fara alte complicatii.
Dimensiunile reduse ale imprimantei permit mutarea ei extrem de usor dintr-un loc in altul pentru a imprima acolo unde doresti. Dar ce te faci daca acolo nu exista o priza de curent electric? Sau esti in masina? HP iti ofera ca accesorii optionale o baterie reincarcabila, care se ascunde intr-un slot special conceput in partea inferioara a imprimantei, si care iti asigura o autonomie de aproximativ 75 de fotografii 10x15 pentru un singur ciclu de incarcare, sau un alimentator de la bricheta masinii. Indiferent de tipul de alimentare folosit – de la priza sau de la bricheta – bateria interna se incarca automat.
Daca doresti imprimarea de fotografii alb-negru profesionale, HP iti pune la dispozitie cartusul foto gri, cartus care ofera o calitate extraordinara pentru mult indragitele fotografii. Rezolutia de imprimare de 4800x1200 dpi. Tehnologia HP Photoret III ofera o calitate superioara fotografiilor imprimate, iar folosirea hartiei foto HP asigura o rezistenta in timp a acestora de pana la 75 de ani.
Daca optezi pentru imprimarea direct din calculator, portul USB de viteza mare, impreuna cu softul HP Image Zone ofera toate facilitatile dorite pentru descarcarea, prelucrarea, organizarea si imprimarea de fotografii.
Autonomia pe care o ofera imprimanta si posibilitatile multiple de imprimare fara calculator transforma produsul intr-un accesoriu de imprimare nelipsit de langa orice camera foto digitala sau din inventarul oricarui prestator de servicii foto rapide.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/imprimanta-foto-compacta-hp-photosmart-375