INTERNATIONAL QUALITY CROWN AWARD PENTRU AGENTIA DE PR IMAGE FORUM

BUCURESTI - 10 octombrie 2005

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Comitetul International de Selectie al BID (Business Initiative Directions), alcatuit dintr-un grup de companii si specialisti de prestigiu din diverse domenii de activitate, a decis sa acorde in 2005 distinctia International Quality Crown Award (IQCA) la categoria Gold agentiei romane de PR Image Forum.

INTERNATIONAL QUALITY CROWN AWARD PENTRU AGENTIA DE PR IMAGE FORUM

Distinctia, acordata anual, este o recunoastere a calitatii, caracterului inovator al activitatii, rezultatelor deosebite, serviciilor pentru clienti si prestigiului companiilor premiate. Alegerea acestora se face in urma unui proces de votare, realizat prin email si internet, ce a inclus anul acesta 9500 de companii din intreaga lume, criteriile urmarite fiind: respectarea principiilor standardului de calitate QC100, satisfactia clientilor, prestigiul, nivelul tehnologic, educatia si instruirea continua, rezultatele financiare, ISO 9000 si TQM.
Voturile au fost acordate atat de membrii structurii internationale a BID care include experti in comunicarea in afaceri: ingineri, fizicieni, matematicieni, economisti, psihologi, ziaristi, designeri si arhitecti, precum si de companiile care au primit aceste distinctii in anii precedenti. Pe langa procesul de votare, Comitetul de Selectie al BID a luat in considerare pentru stabilirea companiilor premiate informatii obtinute din surse diverse: presa, companii de consultanta, agentii publicitare, targuri si expozitii, companii de marketing, universitati, camere de comert, ambasade si birourile lor comerciale.
Decernarea premiilor, la categoriile Gold, Platinum si Diamond, se va face in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la hotelul Thistle Tower din Londra pe 2 decembrie 2005.
In ultimii 28 de ani, BID a premiat companii din 166 de tari din diverse sectoare de activitate: asigurari, banci, aviatie, productia de automobile si de vehicule de gabarit mare, constructii navale, petrochimie, metalurgie, minerit, materiale de constructie, telecomunicatii, informatica, electricitate, agricultura, transport, aviatie, alimentara, medicina si farmacie, mobila, imobiliare, hoteliera si turism, media, educatie etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/international-quality-crown-award-pentruagentia-de-pr-image-forum