La CeBIT2008, SMC Networks va depasi barierele de performanta, putere si pret

BUCURESTI - 4 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare de banda larga, va prezenta la editia din acest an a targului de la Hanovra un portofoliu de solutii de networking inovatoare, printre care se afla primul switch 10G pe cupru si cardurile adaptoare 10G pentru fibra si cupru. De asemenea, vizitatorii standului A56 (pavilionul 13) de la CeBIT2008 vor putea vedea modernizari ale portofoliului existent de produse de networking de mare performanta, ce vor fi utilizate in solutiile viitoare acoperind o gama vasta de clienti de la firmele mici si utilizatorii de acasa la IMM-uri, companiile mari si furnizorii de servicii internet.

La CeBIT2008, SMC Networks va depasi barierele de performanta, putere si pret

Primele solutii 10G pe cupru din lume
Vizitatorii standului vor putea vedea primele carduri adaptoare pentru server din lume 10GBASE-T si 10G XFP pentru fibra, care confirma angajamentul SMC de a veni in sprijinul clientilor pentru cresterea eficientei retelei.

Atat SMC10GPCle-XFP cat si SMC10GPCle-10BT dispun de o gama de facilitati care le diferentiaza de produsele competitiei, inclusiv faptul ca SMC10GPCle-10BT este primul adaptor de server 10GBASE-T conform standardului IEEE802.3an disponibil pe piata. Retelele bazate pe cupru sunt usor de instalat, intretinut si upgradat, iar SMC10GPCIe-10BT este primul produs dintr-o serie ce va fi lansata de SMC care va conduce la adoptarea 10G in centrele de date din companiile mari. SMC10GPCle-XFP ofera module XFP pluggable (SR sau LR). Acest adaptor ofera flexibilitate pentru diferite extensii de retea 10G, oferind performanta 10GbE la o distanta dintre porturi de la 300 m (SR) pana la 10 km (LR).

SMC Networks va prezenta, de asemenea, in cadrul CeBIT 2008 primul switch de retea 10GBASE-T multi-port standardizat si XFP pe fibra 10G (SMC8724-10BT), ce va fi lansat pe piata in cursul acestui an. Switch-ul independent cu 24 de porturi TigerSwitch™ 10G valorifica puternica tehnologie 10G, incluzand Solarflare®’s 10Xpress® PHY si switching-ul pe siliciu de la Fulcrum® Microsystems. Conformitatea cu standardul IEEE802.3an le garanteaza clientilor compatibilitatea integrala cu standardele si interoperabilitatea.

VDSL2
Solutia TigerAccess™ Extended Ethernet VDSL2 permite mediilor de lucru care includ mai multe incaperi si mai multi utilizatori, cum sunt blocurile de locuinte, hotelurile si birourile sa beneficieze de conexiuni la retea de mare viteza pe liniile telefonice existente (POTS) si pe liniile ISDN. Noua solutie asigura o rata maxima de transfer de 100 Mbps upstream si downstream, de 6 ori mai mult fata de rata standard VDSL de 15 Mbps, ceea ce le permite utilizatorilor sa foloseasca simultan servicii Triple Play, cum sunt, de exemplu, High Definition TV si VoIP.
Noua familie de produse TigerAccess™ Extended Ethernet VDSL2 include un switch VDSL2 cu 24 de porturi cu splitter integrat (SMC7824M/VSW) si un VDSL2 CPE/ modem (SMC7801A/VCP), care se conecteaza la un PC sau laptop dotat cu o placa de retea 10/100 Mbps si care nu necesita configurare software complexa.

Network Attached Storage (NAS)
Reteaua inseamna accesibilitate. Experienta SMC in domeniul retelisticii a determinat in mod natural introducerea unei noi linii de produse SMC TigerStore™, care include sisteme de stocare de mare performanta pentru IMM-uri si piata SOHO. Primele produse, SMCNAS04 si SMCNAS24, au fost lansate la inceputul anului 2007. O noutate a acestei familii, ce va fi prezentata in premiera la CeBIT, este serverul de stocare NAS cu doua compartimente SMCNAS02.

Familia de servere de stocare SMC TigerStore™ SMB NAS este o solutie ce se adreseaza firmelor mici si mijlocii. SMCNAS04 dispune de 4 sloturi pentru unitati SATA II, care permit existenta unui spatiu de stocare de 4 TB, iar SMCNAS24 are 4 unitati de cate 250 GB integrate. Noul server de stocare TigerStore™ SOHO NAS (SMCNAS02) dispune de doua sloturi pentru unitati SATA II, ce permit existenta unei capacitati totale de stocare de 2 TB. Cititorul de carduri SD/MMC/MC integrat permite vizualizarea si transferul cu usurinta al fotografiilor de pe card direct pe serverul NAS.

Datorita capabilitatilor de stocare in retea de mare viteza si serverului de muzica iTunes® incorporat, utilizatorii retelei pot accesa si partaja cu usurinta fisiere de date, muzica, fotografii si video. Acceptand toate nivelele RAID semnificative pentru toleranta la erori, precum si JBOD (BIG), serverele SMC de stocare NAS asigura integritatea datelor prin surse redundante UPS si hard discuri ce pot fi inlocuite la cald. Suportul pentru Active Directory permite utilizatorilor sa conecteze serverul NAS la un domeniu de pe un server Windows, care poate fi utilizat pentru a controla drepturile utilizatorilor de pe NAS.

Wireless N –cea mai mare viteza si arie de acoperire
Ideale pentru birourile mici si locuinte, retelele wireless reprezinta o solutie alternativa la retelele cablate, simpla si accesibila. Datorita noului standard wireless IEEE802.11n, care ofera o viteza si acoperire semnificativ mai mari, retelele WLAN sunt acum potrivite pentru aplicatiile ce necesita latime mare de banda si timp de raspuns foarte mic, cum sunt streaming-ul video si de voce, ceea ce a condus la adoptarea pe scara tot mai mare a acestor tipuri de solutii. Toate produsele wireless N ale SMC Networks sunt conforme cu standardul IEEE802.11n Draft v2.0 si sunt certificate WiFi® pentru a asigura interoperabilitatea cu produsele altor furnizori. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa vada intregul portofoliu de routere Wireless N ADSL/ broadband la 300 Mbps si de carduri adaptoare.

Programul DIALOG Partner
Cu 100% din vanzari realizate prin intermediul partenerilor, SMC Networks recunoaste nevoia de a gasi parteneri de afaceri care sa furnizeze clientilor solutii de varf si sa asigure relatii de parteneriat profitabile. Programul DIALOG pentru parteneri include trei nivele - Platinum, Gold si Silver - calificarea partenerilor pe fiecare nivel facandu-se in concordanta cu angajamentul fata SMC Networks si rezultatele financiare obtinute. In schimb, partenerii primesc o serie de beneficii, cum sunt: preturile preferentiale, discount-urile, materiale de instruire speciale si fonduri de marketing. Vizitatorii targului care sunt interesati sa adere la programul de parteneri al SMC Networks vor putea sa afle la stand ce le ofera programul si cum se pot inregistra. Cei care se vor inregistra in timpul targului vor participa la o tragere la sorti la care vor putea castiga un Apple iPod Nano de 4 GB.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/la-cebit2008-smc-networks-va-depasi-barierele-de-performanta-putere-si-pret