MySoft a raspuns cu succes cerintelor Microsoft

BUCURESTI - 8 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Programul de contabilitate MyConta al firmei MySoft a trecut testul de compatibilitate cu platforma Microsoft.

Firma MySoft, furnizor de produse si servicii informatice in domeniul economic pentru sisteme Microsoft Windows®, anunta ca programul sau de contabilitate generala, financiara si bugetara – MyConta – a trecut testul de compatibilitate cu platforma Microsoft pentru solutiile producatorilor de software independenti.
Testarea a fost efectuata de compania independenta Veritest, specializata in servicii de testare software si hardware pentru cele mai importante companii din domeniile tehnologiei informatiei si telecomunicatiilor.
MySoft a solicitat companiei Veritest trecerea testului de compatibilitate pentru solutiile ISV (producatorilor independenti de software), deoarece aceasta certificare reprezinta o garantie pentru clienti ca aplicatia se integreaza eficient cu infrastructura existenta. Mai mult, specialistii de la Gartner Group evidentiaza faptul ca folosirea aplicatiilor certificate pentru Microsoft Windows contribuie la reducerea costurilor totale de utilizare ale clientilor.
Programul MyConta, care a raspuns cerintelor extrem de exigente ale testelor Windows Client si Windows Server, permite tinerea evidentei contabile la mai multe societati, in mai multe valute, cu calcul de diferente de curs valutar, si poate fi integrat in timp real cu celelalte aplicatii realizate de MySoft:
MyGest, program de gestiune comerciala cantitatitv-valorica, cu coduri de bare, ce poate fi conectat cu casele de marcat DATECS
MyGestTM, program de evidenta pentru vouchere, bilete de avion, facturi, backoffice pentru programul AMADEUS folosit de agentiile de turism
MyGestCV, program de gestiune pentru comisionari vamali
MyImo, program de evidenta imobilizari si obiecte de inventar cu calculul cheltuielilor de amortizare.
Aplicatia MyConta este permanent adaptata la legislatia romaneasca in vigoare si este proiectata sa raspunda operatiunilor legate de denominarea leului.
Instalarea sa se face extrem de simplu si rapid pe orice platforma Microsoft, iar interfata sa foarte prietenoasa si sugestiva permite folosirea imediat dupa instalare, fara sa fie necesare cunostinte speciale de utilizare a calculatorului.
Lucrul in retea este asigurat prin gestiunea utilizatorilor pe nivele de acces, iar baza de date utilizata, Microsoft Access 2000/2003, este sigura, fiabila si usor de salvat.
Produsul MyConta este implementat in prezent la peste 70 de clienti, printre care se afla: ABC Trading, ASG Spedition, BIBI Touring, BTT, Darimex, Gotrans ’98, Energoproiect, Microsoft Romania, Panda Travel, Perfect Tour, Smartech, Weispunkt etc.
Alaturi de aplicatia de gestiune pentru agentiile de turism MyGestTM, MyConta este inscrisa la categoria “Cel mai bun produs software” in concursul “Premiile IT&C ale Romaniei pentru anul 2004”, a carui etapa finala este in curs de desfasurare.
“Certificarea acordata de Veritest reprezinta un pas important in obtinerea eligibilitatii pentru Microsoft Partner Program, obiectivul urmator pe care ni-l propunem sa il atingem in luna urmatoare”, declara Vlad Melinte, director general al firmei MySoft.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/mysoft-a-raspuns-cu-succes-cerintelor-microsoft