MySoft va provoaca la lupta impotriva spam-ului

BUCURESTI - 30 septembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Firma MySoft, furnizor de produse si servicii informatice in domeniul economic pentru sisteme Microsoft Windows®, a devenit distribuitor pe piata romaneasca al produselor Sybari. Pentru a marca acest eveniment, MySoft ofera pentru evaluare pe o perioada de doua luni noul produs Sybari Advanced Spam Manager, o solutie inovatoare de protectie impotriva spam-ului.

Autoritate recunoscuta la nivel international, compania americana Sybari a fost infiintata in 1995 ca raspuns la cererea de solutii de securitate a informatiilor pentru comunitatile de utilizatori Microsoft Exchange si Lotus Domino. In prezent, Sybari asigura solutii de securitate imporiva virusilor pentru mai mult de 5.000.000 de statii de lucru in peste 50 de tari din intreaga lume. Produsele sale acopera trei directii de dezvoltare: antivirus, antispam & filtrarea continutului si de administrare a solutiilor Sybari in cadrul organizatiei.
Printre partenerii strategici ai companiei Sybari se afla: Computer Associates, EDS, IBM, HP, Kaspersky Labs, Lotus Development, Mail-Filters, Microsoft, NetIQ, Norman Data Defense Systems, Sophos, Sun Microsystems, VirusBuster.
Puterea produselor Sybari este validata de importante companii din lume care folosesc produsele sale de securitate, printre care se afla: Amazon.com, Cable & Wireless, HP, Dell, Deloitte & Touche, Ericsson, FDA, IBM, Lufthansa, Merrill Lynch, MicroAge, Nortel, Pirelli, Sony, Texaco, US Federal Governement, Visa s.a.
Contractul dintre firma romaneasca MySoft si Sybari prevede distributia produselor din categoria antivirus:
-ANTIGEN 7.5 pentru Microsoft Windows 200 Server (SMTP)
-ANTIGEN 7.5 pentru Microsoft Exchange 2000 Server
-ANTIGEN 7.5 pentru Microsoft SharePoint Portal Server
-ANTIGEN 6.0 pentru Lotus Domino

precum si a solutiei inovatoare, de sine statatoare, Advanced Spam Manager, care ofera protectie complexa si completa impotriva spam-ului, contribuind la imbunatatirea ratei de transfer pe internet, reducerea costurilor de administrare, cresterea eficientei angajatilor.

O copie de evaluare a acestui produs poate fi descarcata gratuit de la adresa www.mysoft.ro/SpamFreeNow.htm si folosita o perioada de doua luni. La sfarsitul acestei perioade, Advanced Spam Manager poate fi achizitionat cu o reducere de 10% fata de pretul de catalog.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/mysoft-va-provoaca-la-lupta-impotriva-spam-ului