Noi echipamente multifunctionale HP pentru firmele de orice dimensiune

BUCURESTI - 11 martie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Noile multifunctionale sunt echipamentele cele mai avantajoase ca pret si mai compacte destinate activitatilor de prelucrare a imaginilor si de tiparire din cadrul unui birou

Noi echipamente multifunctionale HP pentru firmele de orice dimensiune


HP si-a extins portofoliul de produse multifunctionale cu 4 noi modele care combina functiile de scanare, tiparire, copiere si fax intr-un singur dispozitiv cu un inalt grad de fiabilitate.
Prin consolidarea functiilor de prelucrare a imaginilor si de tiparire, firmele pot economisi timp, reduce stocurile si diminua costurile de intretinere cu pana la 30% (cf. Gartner Group). Produsele permit utilizatorilor de pe piata SOHO (Small Offices and Home Offices - birouri mici si activitatile de acasa), din IMM-uri (firme mici si mijlocii) si din grupurile de lucru din marile companii sa beneficieze de flexibilitatea produselor multifunctionale la un pret deosebit de accesibil.
Noua oferta color a HP pentru grupurile de lucru, Officejet 9100, este un dispozitiv cu cerneala robust, cu performante crescute, care realizeaza rapid materiale cu aspect profesionist, atat color cat si alb-negru. Avand un pret atragator, care porneste de la 719 €, HP Officejet 9100 asigura rezultate impresionante color la un cost scazut pe pagina, datorita celor patru cartuse de cerneala independente, de capacitate mare. Proiectat pentru grupuri de pana la 15 utilizatori conectati in retea din IMM-uri sau organizatii de dimensiuni mari, dispozitivul ofera facilitati de administrare de la distanta, optiuni de control si supraveghere a culorilor pentru a reduce costurile de intretinere si de utilizare. Dispune de capacitati de expediere digitala, care extind oferta HP de management al documentelor.
HP a lansat de asemenea o gama de multifunctionale laser, special create pentru a satisface cerintele diverse ale IMM-urilor, micro intreprinderilor si ale utilizatorilor de acasa. Datorita aspectului compact si al spatiului mic pe care il ocupa, aceste dispozitive pot fi amplasate practic oriunde. Bazate pe platforma binecunoscuta HP LaserJet, noile multifunctionale LaserJet realizeaza operatii de scanare, copiere, tiparire si fax sigure si usor de folosit – la un pret care porneste de la 369€.
„Cresterea eficientei reprezinta o prioritate pentru orice firma, indiferent de marimea sa. Aceasta este o ocazie reala pentru firmele sensibile la preturi sa benficieze de avantajele unui flux de lucru consolidat, unui pret scazut si unei productivitati crescute”, spune Michael Buck, Director Volume Printing, HP Imaging and Printing Group. „In ceea ce priveste functionalitatea, pretul si competitivitatea, noua gama de multifunctionale ofera solutii personalizate firmelor de orice dimensiune, de la micro intreprinderi la companiile mari”.

Seria HP Officejet 9100
HP Officejet 9100 este primul multifunctional color pentru grupuri de lucru de pana la 15 utilizatori, care asigura cresterea eficientei si reducerea la maximum a costurilor in IMM-uri si companiile mari. Unic in clasa sa, dispozitivul realizeaza operatii de tiparire, scanare, copiere, fax si expediere digitala.
HP Officejet 9100 este primul multifunctional color cu patru cartuse independente de cerneala de capacitate mare si cu capete de scriere separate cu viata lunga (1750 de pagini fiecare), care il recomanda ca o solutie economica.
Placa interna de retea asigura robustetea perfomantelor in retea. Capacitatile de administrare de la distanta prin Embedded Web Server (EWS) contribuie la reducerea costurilor, oferind in acelasi timp posibilitatea de setare, administrare, autentificare a utilizatorului si facilitati de control al culorilor de la distanta.
Multifunctionalul HP Officejet 9100 ofera, datorita capacitatilor sale de transmisie digitala, o solutie eficienta de administrare a documentelor companiilor al caror flux de lucru este in crestere. Expedierea digitala reprezinta o modalitate rapida de captare, digitizare si partajare a documentelor aflate pe hartie prin expedierea lor directa prin email si intr-un folder de retea in scopul arhivarii.
Seria HP Officejet 9100 este disponibila din luna aprilie la urmatoarele preturi: HP Officejet 9110 - 719€, HP Officejet 9120 - 899€, HP Officejet 9130 -1039€.

Dispozitivul multifunctional HP LaserJet 3380
Multifunctionalul HP LaserJet 3380 este un dispozitiv plan proiectat special pentru echipe de lucru mici din cadrul IMM-urilor. Inlocuind si imbunatatind seria HP LaserJet 3300mfp, acest multifunctional integreaza functii de tiparire, copiere, fax si scanare color intr-un sistem puternic unic, furnizand birourilor cu activitate intensa o solutie care ofera economie de spatiu si un cost scazut pe pagina.
HP LaserJet 3380 contribuie la imbunatatirea performantelor companiei si este ideal pentru volume mari de tiparire, avand o viteza de pana la 19 ppm, prima pagina fiind obtinuta in numai opt secunde. Realizand imagini de calitate superioara la o rezolutie de1200 dpi, multifunctionalul HP LaserJet 3380 tipareste la un nivel profesionist constant pe o gama larga de tipuri si dimensiuni de medii.
Scanerul plan cu o dimensiune mai mare de A4 impreuna cu tava de alimentare automata de 50 de coli asigura o flexibilitate maxima si fac copierea rapida si eficienta – viteza fiind de pana la 19 copii pe minut, prima copie fiind obtinuta in 12 secunde. Acest lucru imbunatateste mult performantele existente in aceasta clasa de pret.
Panoul de control, usor de folosit, si ecranul cu cristale lichide asigura accesul instantaneu la informatiile de stare utile si la mesajele de configurare. Consumabilele HP usor de inlocuit reduc costurile de intretinere. Echipele de lucru mici pot de asemenea profita de capacitatile de lucru in retea prin integrarea fara dificultati prin print serverele externe optionale HP Jetdirect, ce beneficiaza de calitatea si performantele HP.
Multifunctionalul HP LaserJet 3380 este disponibil incepand din luna martie 2004 la pretul de 729 €.

Echipamentele multifunctionale HP LaserJet 3020 si HP LaserJet 3030
Echipamentele multifunctionale HP LaserJet 3020 si 3030 ofera companiilor o solutie unica de economisire a spatiului si a banilor. In afara faptului ca aceste dispozitive plane sunt cele mai mici din clasa lor de pret, ele ofera si capacitati profesionale de tiparire, copiere, scanare si fax (doar HP LaserJet 3030) la un pret exceptional.
Ambele produse ofera scanare color (pana la 9600 dpi), imprimare laser alb-negru la rezolutie de pana la 1200 dpi si viteze de tiparire si copiere de pana la 14 ppm. Thenologia HP Instant-on face posibila tiparirea primei pagini in numai 10 secunde. Ambele multifunctionale beneficiaza de tehnologiile HP Resolution Enhancement (REt) si FastRes 1200 pentru imbunatatirea calitatii imaginilor tiparite. In plus, datorita memoriei de 32 MB RAM, joburile complexe pot fi gestionate cu usurinta. HP LaserJet 3030 este dotat si cu functii avansate de fax la 33,6 kbps si memorie de 2 MB.
Datorita designului plan, aceste multifunctionale nu sunt limitate de dimensiunile documentului care urmeaza a fi scanat sau copiat si de mediul pe care se afla acesta. Aceste dispozitive sunt ideale pentru IMM-urile care au nevoie de o alternativa fiabila si flexibila la dispozitivele individuale cu o singura functie, nerenuntand la calitatea HP LaserJet.
Multifunctionalele HP LaserJet 3020 si HP LaserJet 3030 sunt disponbile din luna martie 2004 la pretul de 409€ si, respctiv, 499€.

Dispozitivul multifunctional HP LaserJet 3015
Dispozitivul multifunctional economic HP LaserJet 3015 este o solutie de birou compacta, accesibila si usor de utilizat care asigura operatii sigure de tiparire laser, copiere, fax si scanare color. Datorita pretului sau scazut si al spatiului mic pe care il ocupa este ideal pentru micro intreprinederi si intreprinderi mici, precum si pentru uzul personal acasa.
Multifunctionalul HP LaserJet 3015 necesita intretinere redusa oferind in acelasi timp performante crescute. Calitatea de tiparire reala de 1200 dpi este combinata cu o viteza de 14 ppm. Tehnologia Instant-on elimina practic timpul de incalzire si tipareste prima pagina in numai 10 secunde. Uneltele software puternice ale HP faciliteaza configurarea de pe PC. HP LaserJet 3015 ofera functii avansate si comode de comunicare, cum ar fi trimiterea directa a rezultatului scanat catre e-mail sau catre un folder, totul printr-o simpla apasare pe un buton de pe panoul frontal.
Multifunctionalul HP LaserJet 3015 este disponibil din luna martie la pretul de 369 €.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/noi-echipamente-multifunctionale-hp-pentru-firmele-de-orice-dimensiune