Noile rutere VPN Barricade™ de banda larga asigura securizarea conexiunilor

BUCURESTI - 5 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Doua noi rutere SMC Barricade creeaza canale Virtual Private Networking securizate pentru accesul la calculatoarele de birou, conexiunile partajate la Internet, jocurile in retea si alte conexiuni care necesita un nivel crescut de securitate.

Noile rutere VPN Barricade™ de banda larga asigura securizarea conexiunilor


SMC® Networks (www.smc.com), important furnizor de solutii de conectare la retea pentru IMM-uri si utilizatorii particulari, a anuntat extinderea familiei de rutere Barricade™ de banda larga cu doua produse: ruterul de banda larga Barricade VPN cu 4 porturi - SMCBR14VPN si ruterul de banda larga Barricade VPN cu 8 porturi - SMCBR18VPN.

Noile rutere Barricade VPN permit utilizatorilor sa creeze canale VPN (Virtual Private Networking) securizate pentru partajarea fisierelor, a conexiunilor la Internet si chiar pentru jocurile in retea, fiind alegerea ideala pentru cei care se deplaseaza frecvent, IMM-uri si utilizatorii particulari. Datorita functionalitatii VPN incorporate, utilizatorii pot crea conexiuni VPN securizate la Internet care sa fie partajate de mai multe calculatoare. Ideal ca element central al retelelor firmelor mici, Barricade VPN permite crearea unui canal de conectare de acasa sau de la o filiala la reteaua companiei. Ambele rutere Barricade VPN integreaza un server si un client VPN pentru a suporta multiple conexiuni VPN, folosind protocoalele IPSec, PPTP si L2TP.

Pentru protectia retelei, echipamentele dispun de firewall SPI avansat, care protejeaza computerele impotriva atacurilor DoS (Denial of Service) si a altor atacuri de tipul Ping of Death, SYN Flood, Land Attacks si IP Spoofing. Pentru imbunatatirea securitatii, ruterele Barricade VPN suporta SNMP, rutare statica, gazduire DMZ, jurnalizare a sistemului, mesaje de avertizare si asigura doua conturi utilizator pentru ca administrarea sa se faca mai usor si sa fie mai flexibila. Fiecare ruter are de asemenea un port WAN 10/100 Mbps utilizabil pentru conexiunile de mare viteza la Internet, precum si un port COM destinat folosirii unui modem extern de dial-up sau a unuia ISDN, pentru a functiona ca principala conexiune la Internet sau in locul conexiunii principale, in cazul in care cablul de banda larga sau serviciul DSL nu mai pot fi folosite.

Ruterul Barricade VPN SMCBR14VPN incorporeaza un switch auto-sensing cu 4 porturi de 10/100 Mbps pentru conectarea prin cabluri a calculatoarelor sau a switch-urilor suplimentare, astfel incat reteaua sa poata fi extinsa cu usurinta; SMCBR18VPN incorporeaza un switch auto-sensing cu 8 porturi 10/100.
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/noile-rutere-vpn-barricadetm-de-banda-larga-asigura-securizarea-conexiunilor