Noile switch-uri SMC TigerStack sunt baza retelelor din mediul enterprise

BUCURESTI - 27 ianuarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

SMC® Networks (www.smc.com), important furnizor de solutii de conectare la retea pentru IMM-uri si utilizatorii particulari, a anuntat completarea gamei de switch-uri pentru mediul enterprise TigerStack cu doua produse: switch-ul stivuibil administabil TigerStack III Power over Ethernet cu 24 de porturi 10/100, SMC6824MPE si switch-ul stivuibil administrabil TigerStack IV cu 24 de porturi 10/100, SMC6224M. Ambele modele respecta principiile obisnuite ale produselor SMC privind administrarea cu usurinta, flexibilitatea, asigurarea securitatii si eficienta.

Noile switch-uri Tiger 10/100 exceleaza in aplicatii pentru mediul enterprise. Fiecare echipament dispune de 24 de porturi auto-MDIX la 10/100 Mbps si de doua porturi Gigabit combo uplink (RJ-45/ SFP). Pot fi montate in stive de pana la opt unitati, cu un maximum de 192 de porturi Fast Ethernet si 16 porturi Gigabit Ethernet - putand fi toate administrate printr-o singura adresa de IP. Furnizand conexiune de inalta performanta la backbone cu “non-blocking switching fabric”, care suporta o latime de banda totala de 8,8 Gbps, switch-urile Tiger cu facilitati avansate ofera ceea ce este mai bun in privinta securitatii si performantelor, prin Power Over Ethernet asigurandu-se un grad de flexibilitate sporita in cazul SMC6824MPE. Usor de instalat si administrat prin folosirea utilitarului EliteView™, switch-urile dispun de caracteristici care le recomanda pentru aplicatiile solicitante din mediul enterprise.

Noile modele TigerStack dispun de toate facilitatile avansate de securitate si de control al traficului necesare unei aplicatii enterprise, precum si de suport ACL (Access Control List), RADIUS, TACACS+ si SSH/HTTPS, 4 cozi QoS (Quality of Service), protocol Spanning Tree rapid si multiplu si suport Private VLAN. Printre facilitatile de management se afla RMON, SNMPv2c, monitorizarea simultana multi-port si conectarea la distanta.

“Am proiectat noile TigerStack pentru retelele in crestere din mediul enterprise” a declarat George Zervos, general manager pentru Europa al SMC Networks. “Securitatea avansata, posibilitatea de stivuire, administrarea cu usurinta si flexibilitatea porturilor POE si Gigabit Combo le recomanda ca baza solida pentru orice retea care se extinde”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/noile-switch-uri-smc-tigerstack-sunt-baza-retelelor-din-mediul-enterprise