Noua gama de switch-uri SMC de inalta performanta imbunatateste eficienta retelelor Edge

BUCURESTI - 2 martie 2010

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare de banda larga, a anuntat astazi lansarea a doua switch-uri stivuibile, cu management, de nivel 3, TigerStack II™ 1000 (SMC8926EM si SMC8950EM) − o noua gama de switch-uri destinata imbunatatirii performantei infrastructurilor de retea pentru grupurile de lucru, oferind performanta, scalabilitate si accesibilitate superioare.

Noile switch-uri ofera conexiuni la viteza Gigabit prin cele 24/48 (SMC8926EM/ SMC8950EM) de porturi 10/100/1000 BASE-T si dispun de doua sloturi pentru module 10G, care permit realizarea de conexiuni XFP 10G la nucleul unei retele. Viteza de 50 Gbps obtinuta prin stivuire High Gigabit permite obtinerea unei conectivitati superioare pentru cele 200 de noduri de mare viteza din orice retea administrata printr-o singura stiva hardware. Iar prin cuplarea a pana la patru switch-uri TigerStack II™ 1000, SMC8926EM si SMC8950EM ofera maximum 192 porturi Gigabit, care pot asigura o capacitate de switching de pana la 176 Gbps − fiind astfel ideale pentru utilizarea in centre de date, segmente LAN performante, aplicatii ce folosesc date in mod intens sau pentru orice mediu de lucru care necesita inalta performanta.

“Aceste noi switch-uri de inalta performanta vor prezenta un interes deosebit pentru organizatiile care doresc sa imbunatateasca nivelul de performanta, flexibilitatea si scalabilitatea infrastructurilor de retea departamentale, pentru a suporta aplicatii de retea din ce in ce mai complexe”, explica Frank Emmerlich, Product Marketing Manager al SMC pentru Europa & Africa. “Noile noastre switch-uri TigerStack II™ 1000 permit companiilor sa-si upgradeze infrastructura existenta la costuri accesibile, obtinand o solutie care ofera combinatia critica intre posibilitatea dezvoltarilor ulterioare, performanta, fiabilitate si un set puternic de functionalitati care vor maximiza eficienta retelei si a aplicatiilor sale”.

Switch-urile TigerStack II™ 1000 detin 24 sau 48 de porturi, 10/100/1000BASE-T, din care patru sunt RJ-45/SFP combo, doua stacking si doua pentru sloturi de module 10G pentru module culisante SMCXFPMOD care suporta transceivere 10GBASE-SR, LR si ER XFP pentru conexiuni de retea pe fibra, de mare viteza, sau SMC10GBTMOD (disponibil in curand), care suporta 10GBASE-T pentru conexiuni de mare viteza, pe cupru.

Setul puternic de functionalitati al switch-urilor TigerStack II™ 1000 include rutare statica, suport VLAN, RIPv1/2, OSPF, VRRP, controlul fluxului, Spanning Tree, control “broadcast storm”, suport pentru cadre Jumbo, ACL’s, 802.1x, RADIUS, TACACS+, securitate statica a porturilor, DNS si LLDP. Switch-urile suporta opt nivele de prioritate (QoS) cu clasificare si prioritizare flexibile si ofera management al latimii de banda per port. La fel ca si IPv6 si IPv4, switch-urile pot fi administrate cu usurinta prin Telnet si SSH, HTTP si HTTPS, SNMP, precum si prin portul consola RS-232.

Pretul recomandat de producator al switch-ului SMC8926EM este de 1699,99 EUR + TVA, iar al SMC8950EM este de 2599,99 EUR + TVA.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/noua-gama-de-switch-uri-smc-de-inalta-performanta-imbunatateste-eficienta-retelelor-edge