Noul print server USB wireless de la SMC imbunatateste gradul de accesibilitate al imprimantelor

BUCURESTI - 17 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

EZ Connect™ 802.11g gestioneaza sigur si eficient joburile de tiparire in retelele
locale cablate sau wireless, din internet sau chiar trimise prin email

SMC Networks (www.smc.com) anunta disponibilitatea celui mai nou membru al familiei sale EZ Connect™ g de echipamente de retea wireless 802.11g - EZ Connect g 2,4 GHz 54 Mbps Wireless USB 2.0 Print Server (SMCWPS-G). Solutie excelenta de tiparire in retea, destinata tuturor consumatorilor, birourilor de acasa, salilor de curs sau organizatiilor care au nevoie de folosirea in comun a imprimantei, SMCWPS-G asigura accesul la o imprimanta USB dintr-o retea locala cablata sau wireless, din internet sau chiar prin intermediul email-ului, in cele mai bune conditii de securitate oferite de echipamentele din clasa sa.
Compact si adaptabil, noul server de imprimare SMC EZ Connect g wireless poate fi conectat la orice imprimanta USB prin portul sau USB 2.0 si la orice retea locala - prin portul Ethernet sau prin facilitatea wireless 802.11g, de care dispune, care ii asigura flexibilitatea amplasarii imprimantei si imbunatatirea performantelor acesteia. Facilitatea auto-fallback asigura scalabilitatea conectivitatii in medii de lucru cu perturbatii, permitandu-i o arie de operare wireless mai mare, iar capabilitatile sale de comunicare bidirectionale asigura informarea permanenta a utilizatorilor prin mesaje transmise catre PC referitoare la problemele ce pot aparea in timpul imprimarii, cum ar fi: nivelul scazut al tusului, terminarea hartiei etc. Configurarea dispozitivului SMCWPS-G se face cu multa usurinta prin intermediul interfetei sale Web sau prin facilitatea de gestiune la distanta. Echipamentul este compatibil cu toate imprimantele USB si cu cele mai importante sisteme de operare in retea: Windows 95, 98, Me, NT, 2000, XP, Macintosh, Unix si Linux.
Facilitatea IPP (Internet Printing Protocol) Server a dispozitivului SMCWPS-G ii permite acestuia sa accepte joburi de tiparire de la clienti, furnizori, colegi si alti utilizatori autorizati de oriunde, prin internet, iar functia sa de email sa execute joburile de tiparire care i-au fost trimise prin posta electronica. Desigur, gradul mare de accesibilitate necesita un nivel ridicat de securitate. Pentru a preveni accesul la retea printr-o conexiune wireless de catre utilizatorii neautorizati, print serverul suporta WEP (Wireless Equivalent Privacy) pe 64/128 biti si lucreaza cu retele wireless securizate WPA sau WPA2.
Dispozitivul SMC EZ Connect g Wireless suporta TCP/IP, SMB (Service Message Block), AppleTalk (EtherTalk) si NetBEUI si include programe utilitare care simplifica instalarea si setup-ul. Butonul de diagnostic si interfata web de administrare faciliteaza configurarea si intretinerea.
Informatii supimentare sunt disponibile online la adresa www.smc.com.
Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata romaneasca prin retelele de distributie ale firmelor Flamingo (www.flamingo.ro) si Omnilogic (www.omnilogic.ro).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/noul-print-server-usb-wireless-de-la-smc-imbunatateste-gradul-de-accesibilitate-al-imprimantelor