Organizatia intreprinderilor mici din SUA a acordat HP distinctia „Small Business Procurement Achievement”

BUCURESTI - 1 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Distinctia este o recunoastere a faptului ca HP a avut cele mai bune programe de sustinere a firmelor mici.

Organizatia intreprinderilor mici din SUA a acordat HP distinctia „Small Business Procurement Achievement”


HP a primit distinctia „Small Business Procurement Achievement” pentru anul 2004 din partea Organizatiei intreprinderilor mici (SBA – Small Business Association) din Statele Unite. Distinctia a fost oferita de administratorul organizatiei, Hector V. Baretto, in cadrul evenimentului SBA Expo ’04, ce a avut loc in Orlando in a treia decada a lunii mai, ca recunoastere a modului unic si continuu in care HP a furnizat oportunitati de afaceri firmelor mici din intreaga tara.
In 2003, HP a platit peste 2 mld.$ sau 53% din totalitatea achizitiilor firmelor mici din SUA prin programe interne, precum „HP Multicultural Procurement” si „Sales Support Programs”.
„Suntem onorati de faptul ca SBA ne-a recunoscut eforturile si implicarea in sustinerea firmelor mici. In afara parteneriatului cu SBA pentru crearea de oportunitati reale de achizitie pentru firmele mici din sectoarele public si privat prin intermediul Initiativei Business Matchmaking, HP este de mult timp angajat in crearea de oportunitati reale de achizitie”, spune Robyn West, vice-presedinte al diviziei HP Small and Medium Business pentru continentul american. „Vom continua sa fim sustinatorii si partenerii firmelor mici de pretutindeni”.
„Prin eforturile sale de intermediere si in calitatea sa de partener SBA in Business Matchmaking, HP este un sustinator activ al firmelor mici”, spune Baretto. „Succesul rasunator al Business Matchmaking a deschis usa firmelor mici din intreaga tara de a participa la si profita de pe urma proceselor de intermediere”.
Business Matchmaking
Cea mai importanta initiativa destinata firmelor mici din istoria SBA, Business Matchmaking, este un parteneriat public/privat intre SBA si HP care furnizeaza un stimul economic important pentru firmele mici prin descentralizarea proceselor de achizitie si existenta oportunitatilor de contractare direct in magazinele din America.
Evenimentele Business Matchmaking precedente, din 2003 si inceputul anului 2004, au condus la realizarea a peste 14.640 de intalniri fata in fata intre proprietarii de firme mici si oficialitatile ce se ocupa de achizitii, fiind incheiate pana in prezent contracte de peste 90 milioane $.
De la inceputul programului, personalul care raspunde de achizitii la HP a consacrat peste 1800 de ore de munca programului Business Matchmaking.
In afara participarii HP la Business Matchmaking in calitate de cumparator, tehnologia HP coordoneaza activitatile programului. In aceasta sunt incluse inregistrarea, educarea si pregatirea, precum si suportul pe site-ul web si statii de acces la Internet on-site.
In septembrie 2003, administratorul SBA a acordat HP distinctia „SBA Small Business Champion” pentru implicarea sa puternica si suportul acordat firmelor mici.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/organizatia-intreprinderilor-mici-din-sua-a-acordat-hp-distinctia-small-business-procurement-achievement