Partenerii SMC Networks beneficiaza de promotii pentru sarbatorile de iarna

BUCURESTI - 6 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks ii sustine in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna pe reselerii si distribuitorii sai din Europa si Asia prin oferte promotionale destinate gamei sale de solutii de networking pentru mediul enterprise.

Programul consta intr-un set de oferte foarte avantajoase pentru echipamentele wireless SMC EliteConnect™ destinate mediului enterprise. Oferta promotionala include un pachet de doua injectoare de tensiune de alimentare si doua antene gratuite oferite la achizitionarea a doua bridge-uri wireless de 54 Mbps sau 11 Mbps - o solutie ideala pentru extinderea zonei de acoperire a retelelor wireless si pentru conectarea a doua retele wireless locale. In promotia SMC EliteConnect™ sunt incluse de asemenea puncte de acces si carduri PCI wireless de mare putere care imbunatatesc securitatea si nivelul de criptare in mediul enterprise.

Informatii detaliate privind aceste promotii si toate produsele SMC pot fi gasite la adresa www.smc.com. Site-ul web, relansat in noiembrie 2004, este usor de utilizat si permite o navigare facila, furnizandu-le partenerilor SMC din intreaga lume cele mai bune servicii din domeniu.

Produse incluse in promotia SMC EliteConnect™ Enterprise Wireless:

Doua bridge-uri + doua injectoare de tensiune de alimentare gratuite+ doua antene gratuite
•Doua bridge-uri wireless 802.11b la 2,4 GHz (SMC2582W-B) + doua SMCPWR-INJ3 gratuite + doua antene flat panel gratuite cu extindere de 11 dBi (SMCANT-DIFP11)
•Doua bridge-uri wireless 802.11b la 2,4 GHz (SMC2582W-G) + doua SMCPWR-INJ3 gratuite + doua antene flat panel gratuite cu extindere de 11 dBi (SMCANT-DIFP11)

Puncte de acces wireless + carduri gratuite
•Un punct de acces wireless 802.11g la 2,4 GHz (SMC2552W-G) + un adaptor Cardbus wireless de mare putere la 2,4/5 GHz (SMC2536W-AG) gratuit
•Un punct de acces wireless 802.11a/b/g la 2,4 GHz/5 GHz (SMC2555W-AG) + un adaptor Cardbus wireless de mare putere la 2,4/5 GHz (SMC2536W-AG) gratuit

La achizitionarea a 10 carduri PCI wireless de mare putere se primesc gratuit inca 4

•Carduri PCI wireless universale de mare putere 802.11a/b/g la 2,4 GHz/5 GHz (SMC2512W-B)
•Card PCI wireless de mare putere 802.11b la 2,4 GHz (SMC2531W-B)

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/partenerii-smc-networks-beneficiaza-de-promotii-pentru-sarbatorile-de-iarna