PARTICIPAREA XEROX LA CERF 2004

BUCURESTI - 21 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Concept Electronics impreuna cu partenerul sau Xerox vor participa la editia 2004 a CERF, ce va avea loc in perioada 20-24 aprilie in cadrul centrului expozitional Romexpo din Bucuresti.

PARTICIPAREA XEROX LA CERF 2004

Vor fi prezentate solutii hardware si software moderne, flexibile, care inglobeaza tehnologii de ultima ora si care ofera performante deosebite la preturi accesibile, evidentiind astfel grija pe care o manifesta Xerox si Concept Electronics fata de clientii sai.
Zilnic, vor avea loc in standul firmei Concept Electronics cate doua sesiuni demonstrative interactive, la orele 11:00 si 16:00, unde cei interesati vor putea vedea aplicatii practice ale acestor solutii si vor putea afla raspuns la de la specialistii Concept Electronics, Xerox si Intel la toate intrebarile privind modul de functionare, serviciile oferite, aplicatiile carora li se adreseaza s.a.m.d.
Produsele expuse in stand fac parte din doua mari categorii complementare, respectiv tehnologii Intel integrate in servere, statii de lucru si notebook-uri, marci proprii Concept Electronics si solutii de management al documentelor, bazate pe echipamante Xerox, precum: scanarea de mare viteza – alb/negru si color - stocarea, realizarea si exploatarea bibliotecilor electronice, asigurarea securitatii documentelor, cautarea rapida.
Categoria tehnologiilor Intel este reprezentata in premiera de conceptBook Performer, fiind cel mai recent model al gamei alaturi de conceptBook Primer, conceptServer Uranus si de conceptStation Titan, solutii built-to-order(construite la cererea clientului) si certificate ISO 9001:2001.
conceptBook® Performer este primul notebook care suporta si viitoarea tehnologie mobila de la Intel cu Pentium M, 2MB Level 2 cache si se remarca prin performanta si dotari multimedia superioare modelelor actuale . Greutatea si dimensiunile reduse, designul elegant alaturi de renumita autonomie de peste 5 ore, oferita de tehnologia Mobile Intel® Centrino recomanda acest model segmentului profesional, in special celor foarte pretentiosi.
conceptBook® Primer este primul model al gamei, lansat cu un an in urma, de asemenea bazat pe tehnologia Mobile Intel® Centrino care se caracterizeaza prin mobilitate, ergonomie si conectica completa(infrarosu, bluetooth, wireless).
conceptServer® Uranus este una din solutiile cele mai populare ale liniei de servere asamblate de Concept Electronics caracterizandu-se prin puterea mare de calcul, fiabilitatea ridicata a platformei Intel pe care este construit si prin posibilitatea multipla de instalare tower sau rack-mountable . Structurile conceptServer Uranus se adreseaza segmentului profesional care utilizeaza baze de date de dimensiuni foarte mari.
conceptStation® Titan este o structura de statie de lucru destinata mediului profesional oferind performante si dotari de varf ce satifac cu succes si cele mai solicitante activitati curente ale unei companii, platforma de baza fiind exclusiv Intel® Pentium 4 HT.
Solutiile Xerox de management al documentelor sunt reprezentate de: Statia DigiPath 4.1, dispozitivul multifunctional WorkCentre Pro 32, aplicatia FlowPort si aplicatia DigiPath 4.1. Vor fi de asemenea prezentate

Xerox DigiPath 4.1 este un sistem compus dintr-un scaner si o aplicatie software, care ofera posibilitatea integrarii documentelor scanate cu cele electronice. Scanerul realizeaza captarea portiunilor specificate din documentele aflate pe hartie rapid, eficient si la un nivel calitativ superior. El poate scana pana la 65 de imagini alb-negru sau 40 de imagini color pe minut, la o mare varietate de rezolutii. Software-ul DigiPath Production ofera cea mai completa suita de servicii de gestiune a documentelor pentru productia digitala. Modulele de baza incluse sunt: Document Scan & Make-Ready, Document Library, Web Services si Production Print Path.
Xerox WorkCentre Pro 32 este un echipament multifunctional color, de volum mediu, cu o viteza de 32 ppm alb-negru/16 ppm color. Acest echipament aduce functionalitati sporite multifunctionalelor color. De exemplu, pentru un document de 10 pagini alternative alb-negru si color, un utilizator plateste pentru color numai paginile tiparite color, restul paginilor fiind platite la pretul corespunzator tiparirii alb-negru. In plus, utilizatorii pot inregistra utilizarea color in toate serviciile principale prin intermediul facilitatii optionale Network Job Based Accounting, utilizata de serviciile juridic si financiar care trebuie sa inregistreze costurile pe care trebuie sa le achite clientii.
In afara solutiilor de management al documentelor oferite de Xerox si partenerii sai, utilizatorii isi pot personaliza dispozitivul WorkCentre Pro integrand solutii de la alti producatori. Aceasta facilitate contribuie la cresterea productivitatii si puterii acestui dispozitiv multifunctional.
Xerox FlowPort este o aplicatie care asigura o cale facila si rapida de transfer al informatiilor intre mediul hard copy si cel digital. FlowPort converteste documentele aflate pe hartie, indiferent de complexitatea lor, in documente digitale de calitate superioara, care pot fi apoi directionate catre posta electronica, arhive de documente sau alte aplicatii, de unde pot fi usor accesate si folosite. Transferul se poate face si in sens invers. FlowPort identifica si acceseaza documentele digitale specificate si le directioneaza catre fax, posta electronica sau un anumit dispozitiv de imprimare.
Vizitatorii CERF 2004 vor putea descoperi o noua abordare a activitatilor de birou, rezultat al analizei practicilor si tehnicilor utilizatorilor si a solutiilor oferite pentru imbunatatirea acestora.

Va asteptam la CERF 2004 in Pavilionul 15, in cadrul sectiunii Software si solutii IT&C, Standul 5130.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/participarea-xerox-la-cerf-2004