Patru produse HP pentru IMM-uri au primit la TECHXNY distinctia „Best of Show”

BUCURESTI - 14 octombrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca a primit distinctii la patru dintre categoriile premiilor „Best of Show”, acordate in cadrul importantului eveniment tehnologic -TECHXNY, inclusiv cea mai importanta distinctie a targului, “Best Business Solution”.

Demersul sustinut al companiei de asigurare a accesului la inovatii al clientilor din firmele mici si mijlocii a adus HP urmatoarele premii:
•Best Business Solution - Cea mai buna solutie destinata mediului de afaceri, pentru serviciul de evaluare a vulnerabilitatii securitatii in cadrul IMM-urilor
•Best Digital Solution - Cea mai buna solutie digitala pentru dispozitivul multifunctional HP Officejet 7410
•Best of Show Mobile/Wireless Solution - Cea mai buna solutie mobila/wireless pentru HP iPAQ Pocket PC h6315
•Best Consumer Electronics Solution - Cea mai buna solutie electronica pentru mediul de consum pentru proiectorul digital HP ep9010
“HP s-a angajat sa realizeze produse si servicii superioare care sa raspunda cerintelor specifice clientilor din firmele mici si mijlocii, astfel incat acestia sa aloce mai putin timp problemelor tehnice si sa se poata dedica mai mult afacerilor”, a declarat Kevin Gilroy, prim-vicepresedinte si director general al departamentului HP dedicat IMM-urilor. “Aceste distinctii dovedesc succesul demersului nostru si reafirma valoarea tehnologiei si a expertizei HP”.
S Serviciul HP de evaluare a vulnerabilitatii securitatii IMM-urilor, castigator al distinctiei “Best Business Solution” si care este primul serviciu de securitate de acest fel destinat firmelor mici si mijlocii, le permite utilizatorilor sa se asigure ca sunt protejati impotriva atacurilor inainte ca acestea sa se produca. In baza analizelor profesioniste, serviciul de evaluare ofera IMM-urilor informatii clare despre modalitatile prin care isi pot imbunatati siguranta retelelor, la cel mai accesibil pret.
Dispozitivul multifunctional HP Officejet 7410, distins la TECHXNY cu premiul “Best Digital Solution”, ofera cea mai mare viteza (de pana la 30 de pagini alb-negru pe minut si de pana la 20 de pagini color pe minut), facilitati de conectare la retelele wireless incorporate si posibilitatea tiparirii de la distanta. HP Officejet 7410 All-in-One este perfect pentru birourile de acasa, care necesita un echipament multifunctional usor de folosit, complet si integrat.
HP iPAQ Pocket PC h6315, considerat “Best of Show Mobile/Wireless Solution”, permite transfer wireless de voce si date de mare viteza la birou, acasa si in calatorii. Utilizatorii pot accesa wireless continut digital si servicii, precum date ale companiei, tiparire wireless, descarcare de muzica si transmisii video. HP iPAQ Pocket PC h6315 este primul dispozitiv handheld care asigura specialistilor mobili trei modalitati de integrare wireless de voce si de date prin GSM/GPRS, Wi-Fi (wireless fidelity) si tehnologie wireless Bluetooth™.
In sfarsit, premiul “Best Consumer Electronics Solution” a fost atribuit proiectorului digital HP ep9010, pentru capacitatea sa de a transforma orice camera intr-un cinematograf. Avand un DVD player integrat si un sistem audio 2.1 stereo/subwoofer, ep9010 ofera in confortul caminului impactul vizual, al sunetului si dimensiunii specifice unui ecran cinematografic.
Mai multe informatii despre aceste produse si servicii sunt disponibile la www.hp.com/go/smbtechxny04.
Juriul programului “Best of Show Awards”, sponsorizat de CMP Media, a fost format din editori si jurnalisti importanti de la publicatii de top din domeniul afacerilor si tehnologiei informatiilor, precum Entrepreneur, TechWeb, Security Pipeline, Computerworld, Baseline, TechWeb, PC World, InfoWorld, Network Computing, CRN si VARBusiness.

Despre New York’s Technology Week – TECHXNY
TECHXNY - New York’s Technology Week (fostul PC EXPO), ajuns la al 22-lea an de existenta, este cel mai mare si cel mai de succes eveniment IT de afaceri dedicat domeniului tehnologic din America de Nord. In 2003, potrivit studiului independent realizat de Exhibit Surveys, TECHXNY a atras peste 20.500 de specialisti. TECHXNY combina evenimente dedicate pentru a-i ajuta pe cei mai importanti cumparatori din domeniu sa aiba acces la cele mai recente inovatii si la cele mai rentabile solutii tehnologice. Printre manifestarile ce au avut loc in cadrul evenimentului s-au numarat CETEX (Consumer Electronics Trade Expo), BPO Connections si OutsourceWorld, precum si o serie de conferinte si forumuri la nivel inalt, desfasurate concomitent la Javits Center intre 5 – 7 octombrie, reprezentand principala sursa de informare pentru profesionistii IT din America de Nord. Pentru informatii suplimentare privind evenimentul, vizitati www.techxny.com.Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/patru-produse-hp-pentru-imm-uri-au-primit-la-techxny-distinctia-best-of-show