PRIMUL XEROX IGEN3 DIN EUROPA CENTRALA SI DE EST A FOST INSTALAT LA XPRESS PRINTING, LIDERUL PIETEI DE TIPAR DIGITAL DIN ROMANIA

BUCURESTI - 19 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Dupa evaluarea tendintelor mondiale in domeniul echipamentelor digitale destinate productiei color, Xpress Printing a devenit primul client din Europa Centrala si de Est care beneficiaza de instalarea unui echipament Xerox iGen3® Digital Production Press.


Xerox iGen3™ achizitionat de Xpress Printing pentru locatia sa din Baneasa, Bucuresti, este un echipament digital de productie capabil sa atinga un volum constant de 100-imprimari-pe-minut, devenind un punct de referinta in industrie pentru viteza de tiparire, calitatea imaginii, superioara tiparului offset, si flexibilitatea in folosirea diferitelor tipuri de media in cadrul aceluiasi document.
Instalarea iGen3 in Romania demonstreaza cresterea cererii pentru tiparul digital in detrimentul celui offset, tendinta demonstrata si la nivel mondial.
"Clientii nostri doresc sa se adapteze rapid la cerintele unei piete dinamice ce se indreapta catre tiparul digital, acesta oferind din ce in ce mai multe solutii de comunicare integrata", a declarat Marius Persinaru, Director General, Xerox Romania si Republica Moldova. "Acestea sunt si planurile Xpress Printing pentru recent achizitionatul iGen3, iar acest gen de revolutie il gandim la Xerox cand vorbim despre 'Noul Model de Afaceri in Productia de Documente' (The New Business of Printing) ".
Instalarea de la Xpress Printing va beneficia de consultantii Xerox SmartPress Production. Profesionisti apartinand departamentului Xerox pentru dezvoltarea afacerii partenerilor, ei actioneaza ca o echipa versatila, asigurand cursuri de instruire si sustinand cumparatorul, operatorii si agentii sai de vanzari pentru imbunatatirea si cresterea volumelor generate de iGen3. Obiectivul principal il constituie exploatarea la maxim a potentialului afacerii si a mediului de lucru.
Xerox ofera de asemenea clientilor sai programe de dezvoltare continua pentru echipamente, service si consumabile. Fiecare dintre aceste programe poate fi personalizat in functie de nevoile clientului, pe baza orarului de lucru, a aplicatiilor folosite si a mediului in care isi desfasoara activitatea.
Media Speciale
Xerox iGen3 este rezulatul a peste 1 miliard de dolari investiti in cercetare si dezvoltare. El a fost conceput astfel incat sa devina un punct de referinta al industriei tiparului digital.
Pentru acceasi lucrare iGen3 poate fi alimentat cu hartie de diferite dimensiuni (de la 14 cm x 17,8 cm pana la 521cm x 364cm) si structuri (mata, texturata, autocolant, transparent), cu o greutate de la 30 grame pana la 350 grame, mentinandu-si volumul constant de 100-imprimari-pe-minut.
"iGen3 ofera o varietate de servicii care in combinatie cu tehnologia revolutionara duc la obtinerea unor rezultate absolut remarcabile," spune Marius Persinaru, Director Manager, Xerox Romania si Republic of Modova.
O parte integranta a programului de Premiere Partner, aflat acum in derulare, urmareste deservirea unei zone largite pentru suport tehnologic si service. Una dintre pietele vizate pentru viitoare implementari o constituie Bulgaria. Reprezentantii Xerox Romania pot oferi mai multe informatii in ceea ce priveste disponibilitatea si pretul de achizitie al iGen3.
Xpress Printing este divizia de pre-press Arvin Express, aparuta pe piata romaneasca dupa luarea deciziei Directorului General, Panayiotis Vassos, de a extinde oferta de servicii astfel incat sa includa si tiparul digital, ca urmare a evaluarii tendintelor mondiale in acest domeniu. Centrul sau din Baneasa beneficiaza de echipamente de ultima generatie, toate furnizate de Xerox.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/primul-xerox-igen3-din-europa-centrala-si-de-est-a-fost-instalat-la-xpress-printing-liderul-pietei-de-tipar-digital-din-romania