Prin investitii in portofoliul StorageWorks, aflat in plina extindere, HP vizeaza piata produselor de nivel mediu

BUCURESTI - 19 mai 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP si-a extins si imbunatatit familia de matrice virtuale pentru mediul enterprise (Enterprise Virtual Array - EVA), din gama HP StorageWorks, cu noi modele si capabilitati care cresc abilitatea HP de a oferi reduceri semnificative de timp, spatiu si cost, pentru matricele de stocare traditionale.

Noile modele - EVA 4000, 6000 si 8000 – includ noi facilitati de virtualizare, pentru ca toate discurile din matrice sa fie utilizate mai eficient, permitand extinderea dinamica a capabilitatilor de stocare si eliminarea unor eventuale congestionari. HP si-a extins si familia de biblioteci de banda, cu un nou model de mijloc de gama, pentru a completa sistemele EVA existente.
Noile matrice sunt proiectate pentru centrele de date, unde exista o necesitate critica de imbunatatire a utilizarii si scalabilitatii sistemelor de stocare, si pentru a raspunde cerintelor specifice de performanta asociate transferurilor I/O din zona clientilor de dimensiuni medii. Matricele asigura si protectia datelor, care depasesc in prezent toate normele guvernamentale de reglementare si majoritatea obiectivelor interne de afaceri. Capabilitatile de recuperare rapida ajuta companiile sa-si protejeze veniturile, sa mentina satisfactia clientilor, sa-si eficientizeze resursele si sa evite costurile uriase.
Noile facilitati EVA includ:
•Clonare practic instantanee (Virtually instantaneous Snapclone) – permite utilizarea imediata a unei copii clona, economisind timp important.
•Eliberare practic instantanee a spatiului de stocare (Virtually capacity-free Snapshot - Vsnap) – o optiune foarte eficienta si accesibila, care economiseste spatiul de pe disc, imbunatatind eficienta si utilizarea.
•Instrumente de suport de la distanta – aplicatia HP Instant Support Enterprise Edition (ISEE), prevazuta cu instrumente de monitorizare proactiva de la distanta, asigura mentinerea unei disponibilitati ridicate a infrastructurii IT.
Produsele EVA permit extinderea facila a capacitatii de stocare, replicarea instantanee si administrarea simplificata a dispozitivelor de stocare, familia de produse fiind sustinuta de o suita imbunatatita de software de management, care ii ajuta pe utilizatori sa atinga mai usor cele mai inalte nivele de productivitate.
Noile capabilitati software imbunatatite pentru produsele HP StorageWorks EVA:
•HP StorageWorks Command View EVA – o suita complexa de software, proiectata pentru a exploata din plin tehnologia de virtualizare EVA, dedicata managementul integral al matricelor, si mult mai usor de folosit decat practicile traditionale de management al acestor dispozitive. Prin interfata grafica pentru management, integrata in produsele EVA, clientii au la dispozitie practic toate uneltele necesare pentru simplificarea managementului si configurarea mediului de stocare, printr-un singur clic de mouse.
•HP StorageWorks Continuous Access EVA – a aplicatie pentru stocarea in retelele SAN, care realizeaza replicarea de la distanta intre matricele HP. Clientii pot sa-si gestioneze matricele centralizat, de la o singura consola de management, sa-si alimenteze rapid sistemele de stocare si sa-si protejeze LUN-urile impotriva accesului neautorizat.
•HP StorageWorks Business Copy EVA – asigura replicarea locala simpla, la costuri mici, prin realizarea unei functionalitati de copiere instantanee pentru matricele HP, permitand o utilizare incomparabila a capacitatii de stocare.
Noi biblioteci completeaza familia EVA HP StorageWorks
Bibliotecile de banda ofera performanta, disponibilitate si protejarea investitiilor, asociate diverselor necesitati de protectie a datelor, oferind completarea ideala pentru sistemele EVA din gama HP StorageWorks.
Bibliotecile de banda EML E-Series sunt complet integrate in portofoliul HP StorageWorks, prin caracteristici de compatibilitate si capacitate, fiind usor de scalat in cazul adaugarii unor componente suplimentare de capacitate si performanta, la produsele EVA existente. Bibliotecile sunt testate intens in cadrul HP Enterprise Backup Solution (EBS), pentru a se asigura o buna functionare in cele mai riguroase medii. Clientii care utilizeaza programul Command View Tape Library Software pentru EML, sau interfata cu linie de comanda, pot accesa biblioteca EML E-Series din orice colt al camerei sau al globului.
Bazandu-se pe arhitectura HP StorageWorks Extended Tape Library (ETLA), controller-ele dintre reteaua SAN si unitatile de banda regularizeaza traficul si se asigura ca eventuale cereri I/O neasteptate nu intrerup actiunile de recuperare sau backup aflate in desfasurare. In plus, controller-ele ofera platforma de pe care pot fi rulate aplicatii avansate de dignostic, in cazul in care ceva nu functioneaza corect in reteaua SAN, iar hardware-ului este proiectat pentru medii de lucru 24x7.
Protejarea investitiei se obtine prin posibilitatea de scalare, maxima sau progresiva. Prin adaugare unor noi module de extensie, biblioteca EML poate fi scalata de la 16 unitati pana la peste 440 de slot-uri. Viitoarele module de extensie vor permite ca modelele din gama EML E-Series sa scaleze intre 500 de sloturi in cadrul unei singure biblioteci.
Avand in vedere ca au fost lansate si noi unitati de banda HP StorageWorks Ultrium, acestea pot fi integrate in structura existenta pentru a imbunatati capacitatea si performanta. Rata adaptabila de transfer a datelor le permite unitatilor de banda sa-si incetineasca viteza pentru a se adapta la performanta serverului, reducand stresul si stocarea pe suport media, iar timpul mediu de 250.000 de ore intre caderile sistemului, la un ciclu de lucru de 100%, raspunde celor mai stricte cerinte ale clientilor din mediul enterprise.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/prin-investitii-in-portofoliul-storageworks-aflat-in-plina-extindere-hp-vizeaza-piata-produselor-de-nivel-mediu