PRIN PARTENERIATUL CU XEROX ROMANIA, EUROPRESS ISI DIVERSIFICA SI IMBUNATATESTE PORTOFOLIUL DE SERVICII

BUCURESTI - 5 mai 2004

Comunicat tip General in IT&C

Xerox Romania anunta incheierea unui parteneriat cu Europress, in urma caruia firma Europress devine prima tipografie digitala din judetul Bistrita Nasaud.

PRIN PARTENERIATUL CU XEROX ROMANIA, EUROPRESS ISI DIVERSIFICA SI IMBUNATATESTE PORTOFOLIUL DE SERVICII

In baza acestui parteneriat, firma bistriteana beneficiaza de o serie de solutii Xerox cu un inalt nivel tehnologic, care ii vor permite sa isi diversifice si imbunatateasca portofoliul de servicii pe care le ofera clientilor sai.
Sunt incluse sistemele DocuPrint 75 si DocuColor 12LP cu controller Fiery X12, precum si solutia DigiPath 4.1.
Xerox Docuprint 75 este un echipament entry level destinat productiei de documente alb negru pentru volume de imprimare lunare intre 250.000 – 300.000 pagini A4, care se remarca prin oferirea unei calitati deosebite a imaginii, productivitate ridicata si siguranta acoperirii varfurilor de sarcina. Impreuna cu Xerox DigiPath, Docuprint 75 devine o solutie foarte puternica pentru publicarea de documente la cerere, prin scanarea, asamblarea si organizarea lor, arhivarea intr-o biblioteca electronica si retiparirea la cerere a documentelor.
Xerox DigiPath 4.1 este o solutie care asigura scanarea alb/negru si color, editarea formatelor digitale obtinute si integrarea acestora cu alte fisiere si directionarea documentelor digitale rezultate catre web, biblioteci de documente, dispozitive de stocare. Aceasta este compusa din statie de lucru si scaner dubla fata de viteza mare: 40 ppm color/ 65 ppm alb-negru, cu rezolutii cuprinse intre 80 si 400 dpi. Aplicatia Xerox DigiPath® Professional Production ofera cea mai completa suita de servicii de gestiune a documentelor pentru productia digitala.
Xerox DocuColor 12 este o imprimanta ce se adreseaza celor ce au nevoie de imagini color de calitate si de performante superioare. Ea combina cea mai recenta tehnologie de tiparire color cu noi niveluri de fiabilitate, productivitate si accesibilitate.
Destinata activitatilor care folosesc intens culorile – studiourile de proiectare grafica, agentiilor de publicitate – Xerox DocuColor 12 reprezinta instrumentul ideal de tiparire si obtinere a printurilor de proba. Fiabilitatea, productivitatea de 12,5 printuri color pe minut si flexibilitatea sa o recomanda pentru tiparul in tiraje mici si joburile de tiparire la cerere. Facilitatea de tiparire a datelor variabile permite folosirea sa pentru realizarea documentelor de impact ridicat pentru activitati de direct mailing.
Viteza de 50 de printuri alb-negru pe minut face din DocuColor 12 echipamentul potrivit pentru cele mai solicitante activitati.
Anuntarea parteneriatului a fost facuta in cadrul unui eveniment destinat clientilor si presei locale ce a avut loc la Hotel Diana din Bistrita pe data de 5 mai 2004. Pentru evidentierea capacitatilor solutiilor Xerox s-au facut cateva demonstratii practice: scanarea de manuscrise, tiparirea, finisarea si legarea cartii „Cuvinte pentru suflet”, autor Preot Protopop Alexandru Vidican, carte lansata cu aceasta ocazie. Aceasta demonstratie de tiparire in direct marcheaza in acelasi timp si lansarea Editurii Europress.
A fost prezentata, de asemenea, facilitatea de tiparire de la distanta pe echipamentele Xerox. Aceasta metoda simpla si rapida permite accesarea lucrarilor de tiparit, precum si a tuturor informatiilor necesare tiparirii, finisarii si legarii prin intermediul unui browser web, in conditii de maxima securitate.
„Folosirea solutiilor Xerox bazate pe tehnologii de ultima ora ne va da posibilitatea sa oferim clientilor nostri servicii de calitate la preturi accesibile. Flexibilitatea acestora ne va permite sa facem fata clientilor celor mai pretentiosi, permitandu-ne astfel sa ne crestem gradul de competitivitate, lucru esential pe o piata din ce in ce mai concurentiala” – afirma Marcel Nistorean, Presedinte Europress.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/prin-parteneriatul-cu-xerox-romaniaeuropress-isi-diversifica-si-imbunatateste-portofoliul-de-servicii