Retele de inalta performanta pentru locuinte

BUCURESTI - 20 ianuarie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Noile adaptoare SMC Turbo Powerline-to-Ethernet asigura crearea de retele
de inalta performanta pentru locuinte, fara cablare CAT-5

SMC Networks (www.smc.com) isi confirma angajamentul facut de acordare unei atentii deosebite echipamentelor de retea mai rapide si mai usor de instalat destinate folosirii acasa, prin lansarea unui nou membru al familiei de produse compatibile HomePlug® 1.0, SMC devenind astfel unul dintre principalii furnizori de echipamente de retea Powerline la 85 Mbps. SMC isi imbunatateste si largeste familia Powerline prin lansarea adaptoarelor Turbo Powerline pentru realizarea unei conexiuni de viteza sporita. Ideal pentru crearea retelelor Powerline (prin instalatia de alimentare cu energie) de inalta performanta si usor de utilizat sau pentru extinderea retelelor existente, adaptorul SMC EZ Connect™ 85Mbps Turbo Powerline to Ethernet Desktop ofera largime mare de banda, precum si instalare si utilizare facile, prin folosirea cablurilor electrice si a prizelor existente ca puncte de conectare la retea.
Adaptorul EZ Connect Turbo Powerline to Ethernet Desktop la 85 Mbps poate fi conectat la orice port Ethernet disponibil al unui echipament media digital SMC EZ Stream™, la un dispozitiv SMC Barricade™ sau la un alt ruter Ethernet. Prin introducerea sa intr-o priza electrica, toate prizele din locuinta pot fi folosite in retea. Acest tip de conectare le permite utilizatorilor sa foloseasca o priza electrica pentru partajarea echipamentelor, pentru conectarea la celelalte calculatoare din locuinta, conectarea la Internet – chiar si pentru jocul in retea sau pentru comunicarea cu celelalte dispozitive de divertisment din retea.
Noul adaptor SMC Turbo Powerline Desktop este compatibil cu PC-urile pe platforma Windows, Mac si Linux si constituie o excelenta solutie pentru conectarea consolelor de jocuri, precum Xbox® sau PS2®, la Internet pentru jocurile online. Compatibil cu standardul HomePlug 1.0 pentru toate tipurile de cabluri dintr-o locuinta, adaptorul EZ Connect Turbo Powerline to Ethernet la 85 Mbps utilizeaza tehnologiile auto-sensing si rate-adaptive, care asigura performanta maxima posibila a conexiunilor.
“Produsele Powerline ofera solutii rapide si usor de instalat pentru retelele din locuinte. Ele elimina necesitatea folosirii cablarii CAT-5, minimizand in acelasi timp configuratiile de retea extinse si uneori confuze“, spune Moon Kang, product manager al SMC Networks. “Noile noastre produse Turbo Powerline confirma atentia permanenta pe care o acordam retelelor ce folosesc instalatia de alimentare electrica, oferindu-le in acelasi timp utilizatorilor largimea de banda necesara retelelor de calculatoare actuale. La 85 Mbps am depasit viteza asigurata de Ethernet si ne-am apropiat de cea a retelelor Fast Ethernet, de 100 Mbps”.


SMC Networks este specializata in solutii pentru companiile mari, mijlocii si mici, precum si pentru retelele din mediul casnic. Pe plan mondial, SMC ofera solutii de retea prin intermediul unei infrastructuri de distribuitori locali, parteneri VAR, provideri de Internet si retaileri.
Produsele SMC Networks sunt disponibile pe piata romaneasca prin retelele de distributie ale firmelor Flamingo (www.flamingo.ro) si Omnilogic (www.omnilogic.ro).


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/retele-de-inalta-performanta-pentru-locuinte