ROUTE 66 Romania prezinta la BINARY cea mai performanta solutie de navigatie pentru telefoanele mobile inteligente – ROUTE 66 Mobile 2005

BUCURESTI - 26 septembrie 2005

Comunicat tip General in IT&C

ROUTE 66 Mobile 2005 este prima solutie de navigatie onboard pentru telefoanele mobile inteligente (smarphones). Aplicatia transforma telefonul mobil intr-un puternic sistem de navigatie, cu un grad de detaliere pana la nivelul numerelor de casa!

ROUTE 66 este o companie internationala care concepe si dezvolta software pentru harti digitale interactive. In viziunea companiei, sistemele de informatii geografice (GIS) sunt bunuri de larg consum. Prin urmare, aplicatiile ROUTE 66 sunt destinate calculatoarelor personale, PDA-urilor (Personal Digital Assistant), PNA-urilor (Personal Navigation Assistant) si telefoanelor mobile inteligente (smartphones).

ROUTE 66 este prima firma din lume care a realizat un sistem complet si independent de navigatie pentru telefoanele mobile de ultima generatie conectate la un receptor GPS Bluetooth - ROUTE 66 mobile 2005.

Aplicatia este realizata in exclusivitate in Romania, de catre Divizia de
Cercetare-Dezvoltare Software din Brasov.

ROUTE 66 Mobile 2005 are o acoperire geografica de peste 4.325.000 de kilometri de drum din Europa de Vest si peste 54.000.000 de numere de casa.

Aplicatia ofera instructiuni de conducere vocale si pe ecran in 15 limbi, inclusiv in limba romana. Pe harta mai sunt afisate peste 700.000 de puncte de interes (hoteluri, restaurante, benzinarii etc).

Datele geografice sunt identice cu cele instalate pe sistemele de navigatie ale autoturismelor de lux si au acelasi grad de detaliere. Provin, practic, de la aceiasi furnizori. Dar ROUTE 66 Mobile 2005 este un produs care se adreseaza publicului larg si care costa de zece ori mai putin.

Aplicatia mai ofera posibilitatea de a primi in informatii despre trafic timp real (ambuteiaje, lucrari sau blocaje ale drumurilor etc).

Utilizarea ROUTE 66 Mobile 2005 este gratuita, nu presupune nici un fel de costuri catre operatorii de telefonie mobila

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/route-66-romania-prezinta-la-binary-cea-mai-performanta-solutie-de-navigatie-pentru-telefoanele-mobile-inteligente-route-66-mobile-2005