Ruter Wireless SMC de inalta performanta pentru divertismentul de acasa

BUCURESTI - 16 iunie 2004

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de solutii pentru retele destinate mediului casnic, firmelor mici si mijlocii si mediului enterprise, a anuntat lansarea unui nou membru al gamei de produse EZ-Stream™ pentru divertismentul de acasa, ruterul de banda larga EZ-Stream™ Universal 2,4 GHz/5 GHz Wireless Cable/DSL, SMC2304WBR-AG, care va fi disponibil la sfarsitul lunii iunie.

Ruter Wireless SMC de inalta performanta pentru divertismentul de acasa

Fiind un dispozitiv de inalta performanta, dar usor de utilizat in acelasi timp, noul ruter reprezinta solutia perfecta pentru locuintele moderne, dispunand de facilitati wireless multi-standard care ii permit sa comunice cu orice dispozitiv wireless 802.11 a, b sau g. Datorita performantei si latimii de banda crescute in modul Turbo 802.11 a/g, noul produs se poate asocia perfect cu receiver-ul Multimedia Wireless Universal EZ-Stream™ destinat divertismentului de acasa.

“Ruterul universal de banda larga EZ-Stream™ ofera o noua viziune a conectivitatii caminului: de la vizualizarea albumului foto al familiei pe ecranul televizorului, la transmiterea de la PC a filmelor sau a fisierelor MP3 pentru a fi urmarite la televizor sau pentru a fi ascultate stereo – si lista poate continua” a declarat Daniel McRaney, managerul SMC pentru dispozitive de banda larga. “Noul produs dispune de largimea de banda, viteza si universalitatea necesare pentru a face divertismentul de acasa simplu si fara intreruperi”.

SMC2304WBR-AG functioneaza simultan in standardele wireless 802.11a, 802.11b si 802.11g, furnizand conectivitate wireless cu adevarat universala, ceea ce inseamna ca va fi compatibil cu echipamentele deja existente acasa sau la birou, inregistrand performante optime.

“In timp ce 802.11b este potrivit pentru majoritatea aplicatiilor computer-to-computer si pentru cele care necesita partajarea latimii de banda, standardele 802.11a si g asigura latimea de banda suplimentara necesara rularii la o calitate superioara a filmelor si muzicii”, a adaugat McRaney.

Noul ruter multi-functional pe platforma independenta combina un punct de acces wireless 802.11a, b si g la 2,4 GHZ/ 5 GHz, un switch dual-speed cu 4 porturi la 10/100 Mbps cu porturi MDI-MDIX Automatic, securitate firewall SPI (Stateful Packet Inspection), administrare a retelei, tipuri de control parental si suport VPN (Virtual Private Network).

Ruterul de banda larga EZ-Stream™ Universal Wireless Cable/DSL suporta rate de transfer de pana la 108 Mbps in modurile 802.11a si g – de 10 ori mai ridicate decat cele oferite de produsele WLAN standard la 11 Mbps. Datorita impresionantei sale latimi de banda si vitezei ridicate, acest puternic ruter este ideal pentru solicitarile retelelor de acasa: jocuri, transmisii de muzica sau de filme prin dispozitive dedicate conectate la retea, PC-uri sau receiver-ul SMC Multimedia Wireless Universal EZ-Stream™ (SMCWMR-AG) la televizoare si echipamente stereo.

Configurarea echipamentului SMC2304WBR-AG se realizeaza foarte usor, datorita programului EZ 3-Click Installation Wizard. Firewall-ul SPI (Stateful Packet Inspection) integrat asigura protectie impotriva atacurilor hackerilor de tipul Denial of Service (DoS), prin analizarea individuala a pachetelor de date la tranzitarea ruterului. Ruterul EZ-Stream Universal 802.11 a/g suporta autorizare si autentificare 802.1x si dispune de un Server Radius incorporat, Wi-Fi Protected Access (WPA), transmisie SSID dezactivata, filtrarea adreselor MAC si codificare WEP (Wired Equivalent Privacy) de pana la 152 de biti. De asemenea, SMC2304WBR-AG asigura tipuri de Parental Control precum controlul accesului prin adrese de IP sau filtrarea adreselor MAC si blocarea site-ului Web prin URL sau parola.


Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/ruter-wireless-smc-de-inalta-performanta-pentru-divertismentul-de-acasa