SMC lanseaza noi rutere ADSL2

BUCURESTI - 11 aprilie 2005

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks (www.smc.com) lanseaza doua rutere ADSL2/2+ cu 4 porturi, care ofera noi nivele de acces de mare viteza la Internet pentru firmele mici si utilizatorii particulari.

Ruterele SMC7904BRA (pentru conectarea prin cablu) si SMC7904WBRA (wireless) ofera viteza de download de 12 Mbps si de upload de 896 kbps. Ambele produse, cei mai noi membri ai binecunoscutei game de rutere SMC BarricadeTM, permit mai multor calculatoare sa partajeze in siguranta reteaua si resursele Internet.

„Ruterele ADSL lansate pana acum s-au dovedit a fi cel mai bine vandute produse ale noastre”, a declarat George Zervos, director general pentru Europa al SMC Networks. „Anticipam o popularitate similara pentru aceste noi rutere in randul persoanelor care isi doresc sa beneficieze de avantajele aplicatiilor multimedia care necesita latime mare de banda si pe care furnizorii de servicii incep sa le ofere prin intermediul standardelor ADSL2 si ADSL2+”.

Standardele ADSL2 si ADSL2+ sunt proiectate pentru a raspunde solicitarilor crescande de banda larga ale furnizorilor de servicii Internet si de telecomunicatii, cum sunt transmisiile video, jocurile in retea si alte aplicatii solicitante. Ambele standarde sunt complet interoperabile cu echipamentele ADSL existente si cresc viteza de transfer a datelor pana la 12 Mbps (comparativ cu viteza de 8 Mbps asigurata de standardul ADSL), extinzand aria de acoperire la aproximativ 180 de metri.

SMC7904BRA si SMC7904WBRA combina cu succes tehnologia ADSL cu flexibilitatea retelelor locale Ethernet si Wireless. SMC7904BRA asigura transportul asimetric de mare viteza al datelor pentru conexiunile prin cablu, iar SMC7904WBRA combina un punct de acces wireless 802.11g la 2,4 Ghz si 54 Mbps, 4 porturi RJ45 de 10/100 Mbps pentru conectare la un PC sau la retea, cu un port WAN RJ11 pentru conectarea la o linie ADSL.

Ambele echipamente asigura un nivel inalt de securitate a retelei si sunt compatibile cu formatele PC si Mac.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-lanseaza-noi-rutere-adsl2