SMC lanseaza telefonul certificat Wi-Fi pentru Skype

BUCURESTI - 28 iulie 2006

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks este una dintre primele companii care furnizeaza in Europa telefoane Wi-Fi certificate si testate pentru Skype™. Modelul WSKP100, premiat la CeBIT, va fi disponibil in cinci limbi europene in trimestrul al treilea al acestui an

Bucuresti, 28 iulie 2006 - SMC Networks (www.smc.com) a anuntat disponibilitatea primului sau telefon mobil wireless pentru internet (SMCWSKP100). Noul telefon Wi-Fi include software-ul Skype, care permite efectuarea de convorbiri telefonice gratuite cu utilizatorii Skype din intreaga lume fara a utiliza un PC si realizarea de apeluri telefonice catre liniile telefonice obisnuite si catre telefoanele mobile cu SkypeOut™ la un pret foarte scazut.
SMC Networks va oferi partenerilor sai din Europa produsul in limba engleza, incepand din al treilea trimestru al acestui an, versiunile in franceza, germana, portugheza, italiana si spaniola urmand sa fie disponibile ulterior.
„Suntem bucurosi sa anuntam noul telefon revolutionar Wi-Fi care foloseste Skype, cunoscutul software pentru telefonia prin internet, deja utilizat de peste 100 de milioane de utilizatori de PC-uri din intreaga lume”, a declarat Wolfgang Scherer, SMC Networks European Product Marketing Manager. „Telefonul Wi-Fi Skype a fost creat special de SMC pentru piata europeana, fiind unul dintre primele telefoane Wi-Fi certificate Skype, si va fi distribuit prin intermediul retelei de parteneri din Europa”.
Bateriile Li-Ion asigura 3 ore de convorbiri fara intrerupere si 30 de ore de functionare in modul standby. Dispozitivul poate fi reincarcat de la orice port USB.
Telefonul Wi-Fi pentru Skype le asigura utilizatorilor o flexibilitate sporita datorita tehnologiilor incorporate care permit conectarea la Skype prin intermediul oricarei conexiuni Wi-Fi disponibile, care nu presupune autentificarea prin browser, folosind standardul 802.11. Telefonul asigura accesul rapid si usor la contul si contactele Skype ale utilizatorului si permite crearea unui nou cont Skype.
Telefonul Wi-Fi de la SMC a primit deja un premiu ‘iF Product Design’ la CeBIT 2006, unde a fost prezentat in avanpremiera.
„Suntem pregatiti sa incepem distributia catre parteneri inca din prima zi si ne asteptam la un important succes de vanzari al acestui produs inovator. Aparitia lui marcheaza un nou pas in evolutia telefoniei prin internet, permitandu-le utilizatorilor sa efectueze apeluri gratuite de acasa, de la serviciu si din orice alt loc”, afirma Scherer. „Noul telefon Wi-Fi de la SMC ofera utilizatorului flexibilitate si mobilitate sporita daca se afla in aria de acoperire a unuia dintre punctele de acces wireless tot mai numeroase care permit autentificarea fara browser, cum sunt cele din campusurile universitare, birouri, aeroporturi, hoteluri, sau in aria unuia dintre hotspot-urile publice, gratutie, situate in locatiile frecventate de cei aflati in calatorii de afaceri sau in zonele de repaus”.
Noul telefon Wi-Fi SMCWSKP100 de la SMC va fi disponibil la sfarsitul lunii iulie la pretul de 199 € fara TVA. Informatii suplimentare sunt disponibile la adresa www.wifiphone24.com.
Atragem atentia asupra faptului ca software-ul Skype si telefonul WiFi nu inlocuiesc telefonul obisnuit si nu pot fi utilizate pentru apelurile de urgenta.

Distinctiile ‘iF Product Design’
Create in 1953, distinctiile ‘IF Product Design’ au devenit o referinta prestigioasa pentru realizarile deosebite din domeniul designului. Castigatorii sunt selectati dintr-un numar de 2.200 de participanti din peste 30 de tari. Criteriile de evaluare sunt: calitatea designului, executia, alegerea materialelor, gradul de inovare, aspectul ecologic, functionalitatea, caracterele ergonomice, siguranta, valoarea marcii.

Skype si SkypeOut, siglele aferente si simbolul “S” sunt marci inregistrate ale Skype Limited.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-lanseaza-telefonul-certificat-wi-fi-pentru-skype