SMC Networks a ales transceiverele Intel Ethernet optice la 10 Gigabiti pentru retelele din marile organizatii

BUCURESTI - 12 iulie 2005

Comunicat tip General in IT&C

SMC® Networks (www.smc.com) a anuntat sase noi uplink-uri la 10 Gigabiti pentru switch-urile administrabile TigerSwitch™ si TigerStack™. Uplink-urile, care folosesc tehnologia optica Intel® la 10 Gbps, vor fi disponibile in cursul lunii iulie in ambele standarde- XENPAK si XFP.

SMC Networks a ales transceiverele Intel Ethernet optice la 10 Gigabiti pentru retelele din marile organizatii

SMC va utiliza transceivere optice Intel in trei uplink-uri XENPAK pentru folosirea cu switch-urile Gigabit administrabile, stivuibile, SMC TigerStack™ 1000 cu 24 si 48 de porturi (SMC8724M, SMC8748M, SMC8724ML3 si SMC8748ML3) si transceivere optice Intel XFP pentru switch-ul administrabil, autonom, cu 8 porturi, la 10 Gbps, TigerSwitch™ L2 SMC8708L2.

“Suntem multumiti ca putem beneficia de avantajele tehnologiei optice Intel la 10 Gigabiti prin adaugarea transceiverelor sale foarte performante, standardizate, portofoliului nostru de switch-uri”, a declarat Tony Stramandinoli, directorul de marketing al SMC Networks.

La randul sau, Robert Zona, directorul de marketing al diviziei de Platforme Optice din cadrul Intel, a apreciat ca “Transceiverele optice Intel la 10 Gbps sunt perfect compatibile cu portofoliul performant de switch-uri SMC la 10 Gigabiti si switch-uri cu capacitate de uplink la 10 Gbps”.

In luna iulie, SMC va furniza trei transceivere 10G pentru uplink XENPAK: SMC10GXEN-SR - pentru distante de pana la 300 m, SMC10GXEN-LR- pentru distante de pana la 10 km si SMC10GXEN-ER- pentru distante de pana la 40 km, utilizatorii echipamentelor SMC beneficiind astfel de suprafata de acoperire care le este necesara.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-networks-a-ales-transceiverele-intel-ethernet-optice-la-10-gigabiti-pentru-retelele-din-marile-organizatii