SMC Networks isi extinde portofoliul de switch-uri Gigabit administrabile pentru clustering

BUCURESTI - 15 ianuarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Produsele TigerSwitch (tm) cu software IP Clustering ofera mai multa simplitate, flexibilitate si scalabilitate pentru retelele cu dezvoltare rapida.

SMC Networks isi extinde portofoliul de switch-uri Gigabit administrabile pentru clustering

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare de banda larga, a anuntat astazi disponibilitatea a doua noi switch-uri apartinand familiei TigerSwitch(tm) - SMC8150L2 si SMC8126L2.

Destinat atat companiilor mari cat si IMM-urilor, SMC8150L2 este un switch administrabil cu 50 de porturi, cu patru porturi combo Gigabit (RJ-45/ SFP), iar SMC8126L2 este o versiune cu 26 porturi. Flexibilitatea in configurarea retelei este asigurata de facilitatea de clustering IP care accepta gruparea a cel mult 32 de switch-uri individuale din seriile 6100 si 8100 ca entitate virtuala, simplu de gestionat, care necesita o singura adresa IP.

SMC8150L2 si SMC8126L2 ofera facilitati avanste de comutare pentru retelele ce folosesc intensiv latime mare de banda, inclusiv QoS (Quality of Services) - pentru asigurarea transferului continuu al datelor critice, Multiple Spanning Tree - pentru securitate maxima si eficienta latimii de banda, snooping IGMP (Internet Group Management Protocol) - pentru filtrarea traficului IP catre mai multe destinatii simultan (multicast), obtinand economii de latime de banda si imbunatatind performanta LAN. Suportul complex de securitate este asigurat prin mai multe mijloace: RADIUS, IEEE 802.1x, SSH, SSL, TACACS+ si ACL.

'Ambele dispozitive se bazeaza pe cea mai recenta tehnologie de folosire a siliciului la producerea switch-urilor', afirma Iain Kenney, director de marketing de produs la SMC. 'Amandoua sunt proiectate astfel incat sa permita dezvoltari ulterioare, dispun de numeroase facilitati si sunt create special pentru a raspunde cerintelor retelelor ce folosesc in mod intensiv latime mare de banda'.

Produsele SMC8126L2 si SMC8150L2, ce apartin familiei de switch-uri administrabile TigerSwitchâ„¢ 10/100/1000, sunt disponibile la preturile recomandate de producator de 649,99 Euro si 849,99 Euro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-networks-isi-extinde-portofoliul-de-switch-uri-gigabit-administrabile-pentru-clustering