SMC Networks la CeBIT 2006. SMC Networks va prezenta cele mai noi produse si solutii pentru piata SoHo si IMM-uri

BUCURESTI - 8 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C


In cadrul targului de anul acesta de la Hanovra (9 – 15 martie 2006), SMC Networks isi va prezenta noile produse ce se adreseaza pietei SoHo (Small Office – Home Office) si intreprinderilor mici si mijlocii (IMM). Standul SMC (A22 din pavilionul 16) va fi impartit in doua spatii distincte – o camera de zi/birou personal si o zona pentru o retea de intreprindere – unde se vor face demonstratii live cu majoritatea produselor si solutiilor.

Produse de interes:
-Premiera pe piata: 10G pentru cablarea CAT-5e (SMC10GXEN-T)
Transceiver-ul 10G Ethernet pentru cablare pe cupru CAT-5e este destinat pietei switch-urilor pentru intreprindere. Acesta ofera o alternativa atractiva si flexibila pentru conexiunile de 10 GB pe fibra, in timp ce cablarea existenta poate fi reutilizata.
-Nou: Switch L2 administrat, de viteza mare, cu 48 de porturi, cu tehnologie single-chip (SMC8748L2).
Bazat pe un singur cip de la Agere Systems, acest nou Tiger Switch 1000 administrat, cu 48 de porturi, dispune de cea mai mare densitate de porturi existenta in prezent pe piata. Optional, switch-ul poate fi echipat cu doua uplink-uri de 10 G.
-Nou: EZ Connect g Wireless Storage Server (SMCWAPS-G)
SMCWAPS-G permite utilizatorilor din retea sa partajeze date fara a avea nevoie de un PC. Serverul de stocare in retea poate fi conectat la retea cu sau fara ajutorul cablurilor. In ciuda modelului ultra compact si a consumului redus de energie, poate fi folosit un hard disk intern de 2,5”. Doua hard disk-uri exerne pot fi conectate printr-un USB 2.0 (dispozitivele de stocare nu se livreaza cu SMCWAPS-G).
-Nou: EZ Connect g Wireless USB 2.0 Print Server (SMCWPS-G)
Compact si adaptabil, noul server de imprimare SMC EZ Connect g Wireless poate fi conectat la orice imprimanta USB, prin portul sau USB 2.0, si la orice retea locala, prin portul Ethernet sau prin capacitatea wireless 802.11g, de care dispune, care ii asigura flexibilitatea amplasarii imprimantei si imbunatatirea performantelor acesteia.
-Nou: Router de banda larga Barricade g 54Mbps MIMO Wireless, cu o raza de acoperire de pana la 300 metri (SMCWBR14-GM).
SMC Networks prezinta primul sau router wireless Barricade care foloseste tehnologia MIMO (Multiple Input Multiple Output) pentru a extinde raza de acoperire a retelei pana la 300 metri. Router-ul este echipat cu un cipset unic de la Ralink, care –comparativ cu majoritatea celorlati distribuitori de pe piata la ora actuala – foloseste un set de antene in locul unui set de canale. Astfel, prin utilizarea unui numar redus de canale, se minimizeaza susbtantial potentialul conflict de canal cu alte retele wireless. Router-ul foloseste, de asemenea, tehnologia antenelor inteligente, care asigura performanta sporita pentru intrega zona acoperita. La CeBIT, vor fi, de asemenea, prezentate: cardul MIMO PCI (SMCWPCI-GM) pentru PC-urile desktop si cardul MIMO PC (SMCWCB-GM) pentru laptopuri.Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-networks-la-cebit-2006-smc-networks-va-prezenta-cele-mai-noi-produse-si-solutii-pentru-piata-soho-si-imm-uri