SMC Networks lanseaza o noua solutie VDSL2 Ethernet extinsa pentru sectorul ospitalitatii

BUCURESTI - 1 septembrie 2010

Comunicat tip General in IT&C

O modalitate simpla, accesibila, pentru furnizarea de servicii internet HD prin cablurile telefonice de cupru dintr-o cladire

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN si de echipamente de conectare in banda larga, a anuntat astazi lansarea switch-ului SMC7824M/VSW cu 24 de porturi si a unitatii SMC7801A/VCP CPE – doua noi produse VDSL2 care formeaza o solutie Ethernet extinsa, completa, pentru furnizarea de servicii internet HD (High Definition) prin cablurile telefonice standard.
Oferind viteze de conectare broadband de pana la 100 Mbps pe distante de pana la 250 de metri, solutia VDSL2 Ethernet a SMC reprezinta o modalitate foarte accesibila de furnizare de servicii de streaming HDTV si video la cerere (video on demand), fara a fi nevoie sa se realizeze cablari scumpe Ethernet Cat5.
Frank Emmerlich, Product Marketing Manager la SMC Networks precizeaza: “De cativa ani oferim solutii VDSL de varf multor hoteluri importante din intreaga lume. Tehnologia noastra VDSL2 asigura un nivel superior de performanta, fiind perfecta pentru locatiile cu mai multe unitati, care doresc sa furnizeze noua generatie de servicii multimedia, fara deranjul si costurile implicate de recablarea cladirii. Este cea mai buna cale pe care o pot folosi firmele din sectorul ospitalitatii pentru a adauga o valoare reala serviciilor pe care le ofera oaspetilor lor fara niciun impediment asupra desfasurarii activitatii”.


SMC7824M/VSW
SMC7824/VSW este un switch VDSL2 de inalta densitate, cu 24 de porturi si 2 porturi Gigabit pe cupru pentru uplink-uri, care asigura o latime de banda de pana la 100 Mbps pentru upstream si downstream. Produsul dispune de software QoS si IGMP – destinat asigurarii unui suport imbunatatit pentru Video on Demand si alte servicii multimedia, si este conform protocolului Spanning Tree si standardelor VLAN, oferind astfel un nivel inalt de flexibilitate si securitate.


SMC7801A/VCP
Dispozitivul SMC7801A/VCP, care asigura conexiunile din camerele oaspetilor, respecta toate standardele de securitate si performanta existente in domeniu. El dispune de trei porturi: Ethernet, VDSL2 si RJ-11. Carcasa metalica a produsului poate fi fixata sub mese sau birouri pentru a preveni furtul.

Pret si disponibilitate:
•Ambele produse sunt disponibile, la preturile recomandate de producator de 2999,99 euro + TVA pentru SMC7824/VSW si de 76,99 euro + TVA pentru SMC7801A/VCP.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-networks-lanseaza-o-noua-solutie-vdsl2-ethernet-extinsa-pentru-sectorul-ospitalitatii