SMC Networks lanseaza un router xDSL/cablu wireless, broadband si un adaptor USB la 150 Mbps, accesibile, pentru piata SoHo

BUCURESTI - 2 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks (www.smc.com), important furnizor de hardware LAN si de dispozitive de conectare de banda larga, a anuntat astazi lansarea unui nou router xDSL/cablu wireless, broadband Barricade® si a unui nou adaptor USB EZ Connect™. Ambele produse se bazeaza pe tehnologia 802.11n si ofera viteze de pana la 150 Mbps, fiind de trei ori mai rapide decat produsele 802.11g din aceeasi gama, dar la un cost mai mic decat cel al produselor SMC mai puternice, la 300 Mbps.

Noul router Barricade® si adaptorul EZ Connect™ functioneaza impreuna ca o solutie eficienta de partajare a conexiunilor xDSL/cablu de mare viteza la internet de PC-uri de birou, laptopuri si notebook-uri. Ambele produse au un design modern de culoare alba, sunt certificate WiFi pentru IEEE802.11b/g si sunt compatibile cu Microsoft Windows® 7.

Routerul wireless n, broadband, Barricade® (SMCWBR14S-N4) este ideal pentru utilizatorii de acasa si din firmele mici. El combina tehnologia wireless la 150 Mbps cu un switch LAN 10/100 cu 4 porturi pentru conectarea prin cablu a PC-urilor desktop, laptopurilor si notebook-urilor. Securitatea riguroasa este asigurata de cele mai recente standarde de criptare wireless WPA si WPA2, precum si de Wi-Fi Protected Setup™. Exista, de asemenea, posibilitatea dezafectarii transmisiei numelui de retea SSID si ascunderea lui fata de potentialii intrusi. Celor care doresc sa controleze modul in care este utilizat internetul in retelele de acasa si din firme, functia Access Control faciliteaza blocarea siturilor web si limiteaza utilizarea bazata pe timp sau data.

Adaptorul USB2.0 wireless N EZ Connect™ (SMCWUSBS-N3) este capabil de viteze de transfer al datelor de 150 Mbps, este retro-compatibil cu tehnologia 802.11b/g existenta si include drivere pentru Mac OS X si Linux. El include de asemenea cele mai recente standarde de criptare wireless WPA si WPA2 si include chiar multimedia WiFi pentru prioritizarea traficului de date si ofera QoS imbunatatit pentru aplicatiile multimedia. Oferind clientilor o valoare superioara pentru bani, SMCWUSBS-N3 incorporeaza de asemenea functionalitate soft in modul AP, ceea ce inseamna ca poate actiona ca un punct de acces wireless cand este conectat la un PC ce ruleaza Microsoft Windows®.

Frank Emmerlich, Product Marketing Manager la SMC Networks pentru Europa & Africa, comenteaza: “Aceste noi produse la 150 Mbps vor fi atractive pentru clientii care doresc sa faca upgrade de la 802.11g dar nu folosesc in mod obligatoriu tipul de aplicatii ce utilizeaza in mod intens latime mare de banda pentru care sunt mai potrivite produsele la 300 Mbps. Rapide, sigure si cu o valoare exceptionala pentru bani – acestea au un design nou, elegant. Ambele produse reprezinta alegerea ideala pentru utilizatorii de acasa si din firmele mici”.

Preturile recomandate de producator sunt de 39,99 euro + TVA pentru SMCWBR14S-N4 si de 19,99 euro + TVA pentru SMCWUSBS-N3.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-networks-lanseaza-un-router-xdslcablu-wireless-broadband-si-un-adaptor-usb-la-150-mbps-accesibile-pentru-piata-soho