SMC Networks va prezenta la CeBIT 2007 noile sale tehnologii si solutii pentru IMM-uri

BUCURESTI - 21 februarie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Faceti cunostinta cu tehnologia de maine

Prezenta SMC Networks in cadrul targului de anul acesta de la Hanovra (15 – 21 martie 2007) se va axa pe trei directii de interes: VDSL/VDSL2, WLAN, VoIP si switch-uri (inclusiv cele de 10 Gigabiti). In cele trei zone de demonstratii existente in standul E09, sala 13, vizitatorii vor putea vedea la lucru tehnologia SMC si vor putea aprecia beneficiile acesteia. Impreuna cu parteneri precum “The Cloud”, unul dintre cei mai importanti furnizori si operatori de retele wireless din Europa, SMC va prezenta in avanpremiera gama sa larga de produse wireless si de retea.

Produse wireless

Vizitatorii standului vor putea testa routerul wireless SMCWBR14-N Broadband draft n, care include Wi-Fi Protected Set Up, tehnologia MIMO cu antene multiple si tehnologia inteligenta Stream EngineTM, care asigura securitatea largimii de banda si Quality of Service (QoS), caracteristici necesare celor mai noi aplicatii multimedia si VoIP. Urmatoarea generatie de routere wireless broadband SMC draft-n cu switch gigabit incorporat va fi in curand disponibila pe piata, alaturi de adaptoarele CardBus Draft-N si cardul de memorie PCI.

Produse Voice over IP

Pentru cei care nu au avut inca ocazia sa vada sau sa testeze noul telefon WSKP100 Wi-Fi pentru Skype, standul SMC este locul ideal pentru a face acest lucru, aici avand ocazia testarii telefonului pentru Skype premiat la IF Design. Va fi expusa de asemenea si o gama variata de accesorii, care include incarcatoare de birou cu access point inclus.

La editia 2007 a targului de la Hanovra, SMC Networks va demonstra interesul crescut pe care il manifesta fata de tehnologia Voice over IP (VoIP), prezentandu-si portofoliul de solutii de telefonie IP. Noua interfata IP PBX all-in-one intre telefonie si retelele de date permite administrarea usoara a contactelor din telefonul SIP, incluzand facilitatile de raspuns si mesagerie prin voce.

Vor fi prezentate atat telefonul SIP de birou, cat si telefoanele SIP wireless WiFi. Daca telefoanele wireless asigura mobilitatea in afara biroului, versiunea pentru birou garanteaza conexiunea directa la reteaua LAN a companiei sau la un alt calculator.

SMC, unul dintre cei mai importanti furnizori mondiali de produse VoIP, a lansat noile solutii si produse ca inlocuitor de ultima generatie pentru telefonia clasica, atat pentru mediul corporational, cat si pentru consumatorii privati. Noua familie de produse „TigerVoip“ ofera integrarea la costuri accesibile a noilor dispozitive periferice in sistemele existente. SMC va acorda in continuare o atentie deosebita pietei solutiilor VoIP, in special pentru segmentul intreprinderilor mici si mijlocii.

Switch-urile de mare viteza

Switch-urile reprezinta cel de-al treilea domeniu de interes al standului SMC de la CeBIT. SMC va prezenta o serie de switch-uri din vastul sau portofoliu, de la cele neadministrabile, inteligente, pana la cele administrabile. Specialistii SMC Networks vor efectua demonstratii live pentru cele mai noi produse si solutii si vor raspunde intrebarilor vizitatorilor.

Vizitatorii care sunt indeosebi interesati de conexiunile de date de mare viteza folosind cablurile existente, vor gasi solutii si produse complete la standul SMC de la CeBIT. Vor fi prezentate produse VDSL/VDSL2 compatibile cu cele mai noi si mai rapide tehnologii, cu viteze de 250 Mbit/s chiar si pentru cei care opteaza pentru utilizarea cablurilor de cupru ale telefoniei clasice. Standul va gazdui un banc tipic de testare, care va include un switch, un splitter si un modem. SMC a realizat pana in prezent un numar semnificativ de proiecte VDSL, cota sa de piata urmand sa creasca in lunile urmatoare datorita noilor solutii VDSL2.

Va asteptam la

CeBIT 2007, Sala 13, Standul E09!Pentru mai multe informatii despre SMC Networks si produsele sale accesati www.smc.com.
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/smc-networks-va-prezenta-la-cebit-2007-noile-sale-tehnologii-si-solutii-pentru-imm-uri