T-Mobile USA si HP lanseaza primul handheld iPAQ wireless complet integrat

BUCURESTI - 28 iulie 2004

Comunicat tip General in IT&C

O veste buna pentru americanii care se deplaseaza mult: T-Mobile USA si HP au anuntat disponibilitatea la sfarsitul acestei veri a dispozitivului HP iPAQ h6315 Pocket PC, ce poate fi procurat exclusiv de la T-Mobile.

T-Mobile USA si HP lanseaza primul  handheld iPAQ wireless complet integrat

Cantarind doar 170 g, HP iPAQ h6315 poate fi comandat vocal, poate fi identificat de hotspot-urile Wi-Fi, permite transmisia/receptia de e-mail-uri wireless, conectarea la internet, chatul prin mesageria instantanee, redarea MP3-urilor, preluarea de imagini, introducerea textului de la tastatura, stocarea a 64 MB de date(1)(2). iPAQ h6315 este primul dispozitiv wireless multifunctional care include capabilitati universale de telefon GSM incorporate, precum si date wireless GPRS integrate, broadband wireless Wi-Fi (802.11b) si functionalitate Bluetooth™, permitandu-le clientilor sa navigheze cu usurinta si sa comunice fara cabluri prin e-mail, mesagerie instantanee, internet si telefon(1)(2).

Impactul puternic al dispozitivului HP iPAQ h6315 se datoreaza partial colaborarii stranse dintre T-Mobile si HP pe intreaga durata a procesului de dezvoltare.

Greutatea redusa a dispozitivului HP iPAQ h6315 asociata cu puternica retea nationala de voce GSM/GPRS wireless si de date de mare viteza a T-Mobile, precum si cu serviciul T-Mobile HotSpot Wi-Fi Internet, disponibil in peste 4.700 de localitati din Statele Unite, asigura o combinatie castigatoare care le permite clientilor sa paraseasca biroul ramanand conectati la propriile afaceri.

Cunoscuti de o lunga perioada de timp pentru crearea de produse inovatoare si lansarea de premiere in industrie, T-Mobile si HP au realizat primul Pocket PC iPAQ cu functii de e-mail si mesagerie wireless destinat atat consumatorilor cat si mediului enterprise. Dispozitivul HP iPAQ h6315, distribuit exclusiv de T-Mobile USA, este optimizat in mod unic pentru conectarea wireless rapida, cu usurinta, la e-mail(1).

“T-Mobile si HP au creat impreuna o solutie multifunctionala, simpla dar puternica, care le permite specialistilor mobili sa ramana conectati la afaceri fara sa fie frustrati de absenta lucrurilor importante din viata personala”, afirma Scott Ballantyne, vice-presedinte pentru marketingul serviciilor de afaceri la T-Mobile USA Inc. “Datorita dispozitivului iPAQ h6315, clientii vor putea avea la indemana, in dispozitivul din palma, toate datele necesare desfasurarii activitatii profesionale la intreaga capacitate”.

“Ca urmare a nevoii crescande a specialistilor mobili de acces la toate resursele importante, HP si T-Mobile si-au unit fortele pentru a oferi o solutie wireless de mare succes, superioara mesageriei electronice obisnuite, bazate pe text, oferindu-le clientilor un acces mai bun la inbox-ul propriu, la calendar, la lista de contacte prin conexiune wireless de banda larga, capabilitati de voce etc.”, spune Rick Roesler, vicepresedinte pentru dispozitive handheld la HP.

Nedorind sa-i bombardeze pe clienti cu scheme de preturi si facturi multiple, T-Mobile a colaborat cu HP pentru a prezenta o varianta de cumparare simplificata. De la inceput pana la sfarsit, clientului ii va fi furnizat un punct unic de contact pentru intregul proces, inclusiv pentru activare, facturare si suport, indiferent de unde a fost achizitionat produsul. T-Mobile este din nou in avangarda domeniului, raspunzand necesitatilor clientilor de preturi accesibile, usor de inteles, pentru toate serviciile de date wireless.

Cele doua companii intentioneaza sa prezinte acest dispozitiv inovator in cadrul roadshow-ului HP Wireless and Mobility din 2004, unde, pentru prima oara, HP reuneste pe cei mai importanti lideri ai domeniului wireless, care vor prezenta informatii despre solutiile wireless din lumea reala. Inregistrarea se poate face la adresa www.winnetmag.com/roadshows.

Fotografii si informatii suplimentare despre HP iPAQ h6315 Pocket PC pot fi gasite online la adresa : www.hp.com/go/iPAQmobility2004.(1) Pentru comunicatiile wireless sunt necesare o retea GSM/GPRS, o retea Wi-Fi, alte dispozitive compatibile cu tehnologiile wireless, alte dispozitive compatibile cu tehnologia wireless Bluetooth si un contract de servicii asigurat de un furnizor de retea wireless. Accesul wireless la internet prin GPRS sau Wi-Fi poate necesita un plan sau contract de servicii suplimentar.

(2) Serviciul telefonic necesita contract de servicii achizitionat separat de la un furnizor de servicii telefonice wireless care are acoperire in zona utilizatorului.

Bluetooth este marca inregistrata apartinand proprietarului sau si este folosita de Hewlett-Packard sub licenta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/t-mobile-usa-si-hp-lanseaza-primul-handheld-ipaq-wireless-complet-integrat