Todd Bradley a fost numit vicepresedinte executiv al departamentului HP Personal Systems Group

BUCURESTI - 15 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

HP a anuntat ca R. Todd Bradley a fost numit vicepresedinte executiv al departamentului Personal Systems Group (PSG), care include notebook-uri si desktop-uri, calculatoare handheld, monitoare, statii de lucru si serviciile de suport aferente.

Bradley, in varsta de 46 de ani, a lucrat in ultimii patru ani la compania palmOne, din care trei a fost presedinte si CEO. Numirea sa restabileste PSG ca afacere de sine statatoare, dupa asocierea sa in ianuarie 2005 cu Imaging and Printing Group (IPG).
Vyomesh (V.J.) Joshi, fost vicepresedinte executiv al grupului combinat IPSG (Imaging and Personal Systems Group), va reveni la pozitia sa anterioara de vicepresedinte executiv al IPG.
Bradley a lucrat 25 de ani in management si are o vasta experienta internationala. Inainte de palmOne, a lucrat trei ani la Gateway, unde a raspuns initial de activitatile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa si apoi a fost vicepresedinte executiv pentru activitati la nivel mondial. A avut de asemenea functii de conducere la GE Capital Corp., The Dun & Bradstreet Corp. si FedEx Corp.
Bradley va face parte din Consiliul Director ca al 10-lea membru al sau, marcand cea de-a doua extindere a consiliului din aceasta luna.
“Todd Bradley este un manager exceptional cu rezultate deosebite in dezvoltarea afacerilor, depasirea planurilor si obiectivelor stabilite”, afirma Mark Hurd, presedinte si CEO al HP. “Experienta sa in coordonarea evolutiei si profitabilitatii in domeniul cu un inalt nivel de competitivitate al hardware-ului il recomanda pentru aceasta pozitie”.
“Sub conducerea lui V.J., business-ul de PC-uri a continuat sa creasca, marjele de profit fiind imbunatatite, si il felicit pentru aceste rezultate. Acum, prin separarea celor doua afaceri – PSG si IPG – in organizatii cu o orientare bine determinata, putem sa ne crestem nivelul de competitivitate si sa ne imbunatatim structurile de cost”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/todd-bradley-a-fost-numit-vicepresedinte-executiv-al-departamentului-hp-personal-systems-group