Urmand strategia privind intreprinderea adaptabila, HP a finalizat achizitia Novadigm

BUCURESTI - 6 aprilie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Facilitatile de administrare automata a schimbarilor consolideaza portofoliul de software de gestiune HP OpenView .

Urmand strategia privind intreprinderea adaptabila, HP a finalizat achizitia Novadigm

HP a anuntat finalizarea achizitiei companiei Novadigm Inc., un furnizor important de software de gestiune a configuratiilor si schimbarilor, bazat pe politici, care ofera clientilor flexibilitatea de a automatiza administrarea componentelor software si a resurselor eterogene din centrele de date IT, distribuite in interiorul intreprinderii si in afara firewall-ului – pentru solutionarea nevoilor specifice ale firmelor.
Novadigm va deveni o componenta a HP Software Global Business Unit; produsele sale fiind disponibile imediat prin intermediul canalelor directe de vanzari HP Enterprise si HP Software.
Produsele Novadigm destinate administrarii complete vor fi integrate de acum inainte in portofoliul de software de gestiune HP OpenView. Tehnologia „desired-state” va permite clientilor din cadrul companiilor sa isi puna sarcinile administrative predispuse la erori, repetitive si reactive pe pilot automat – asigurandu-se ca resursele necesare vor fi realocate automat, programate si configurate astfel incat sa corespunda nevoilor companiei.
Tehnologia atestata a companiei Novadigm adauga profunzime strategiei HP privind intreprinderea adaptabila prin furnizarea instrumentelor utile administratorilor IT care sa asigure un raspuns mai adecvat, in mod automat si direct, al vastelor infrastructuri informatice corporationale la cerintele in schimbare ale afacerilor atunci cand este necesar si unde este necesar.
Aceasta achizitie reprezinta cel mai recent pas in evolutia portofoliului software HP destinat administrarii si controlului propriilor intreprinderi adaptabile de catre clienti. In ultimele sapte luni, HP a facut sase achizitii, imbunatatind substantial portofoliul de software de gestiune HP OpenView si sprijinind companiile sa-si diminueze cheltuielile prin furnizarea de facilitati care automatizeaza legatura dinamica dintre informatica si afaceri.
Mai multe informatii despre solutiile software de management ale HP pot fi gasite la adresa: www.hp.com/go/adaptive.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/urmand-strategia-privind-intreprinderea-adaptabila-hp-a-finalizat-achizitia-novadigm