VDSL - o tehnologie prezenta in medii „fierbinti”

BUCURESTI - 29 noiembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

SMC Networks, important furnizor de solutii de conectare la retea pentru IMM-uri si utilizatorii particulari, a fost prezent la cea de-a zecea editie a ROCS, desfasurata in perioada 23-26 noiembrie in Bucuresti, prin prezentarea referitoare la avantajele tehnologiei VDSL, sustinuta de Daniela Enghel, director de vanzari pentru tarile din Sud-Estul Europei.

Tehnologia VDSL (Very High data-rate Digital Subscriber Line) permite utilizarea infrastructurii telefonice existente pentru transmiterea datelor, asigurand viteze de 15 Mbps, pe distante de pana la 1500 de metri. Fiind adaptate cerintelor utilizatorilor mobili, solutiile VDSL ofera conectivitate de viteza mare in locatii precum hoteluri, firme, dar si cladiri de locuinte.

„Produsele SMC asigura realizarea unei solutii VDSL flexibile intr-un timp scurt, limitandu-se costurile si obtinandu-se beneficii multiple, precum atragerea clientilor de business si obtinerea unei imagini favorabile, datorita extinderii portofoliului de servicii oferite”, a declarat Daniela Enghel.

Una dintre implementarile de succes amintite a fost realizata de specialistii firmei CSC Open Systems, reseller autorizat al SMC Networks, la hotelul Central din Piatra Neamt. De asemenea, hotelurile Parkview din Taiwan si Oatlands Park din Marea Britanie asigura clientilor conexiune in banda larga utilizand tehnologie VDSL furnizata de SMC Networks. In parcul La Villette din Paris, datorita unui acord intre SMC Networks si France Telecom, se ofera acces de mare viteza la Internet tuturor vizitatorilor parcului in perioada verii.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/vdsl-o-tehnologie-prezenta-in-medii-fierbinti