Vector Software contribuie la imbunatatirea relatiei cu clientii a farmaciilor Sensiblu

BUCURESTI - 20 iunie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Sensiblu a ales pentru eficientizarea afacerii solutia Oracle CRM


Vector Software contribuie la imbunatatirea   relatiei cu clientii a farmaciilor Sensiblu

Vector Software, partener certificat Oracle, a semnat un contract cu Sensiblu - cea mai mare retea de farmacii din Romania, pentru implementarea unei solutii CRM (Customer Relationship Management) si furnizarea serviciilor aferente.

Dezvoltarea companiei, necesitatea de a identifica in permanenta nevoile pacientilor in scopul fidelizarii acestora a determinat managementul Sensiblu sa organizeze o licitatie pentru identificarea celei mai eficiente solutii CRM care sa corespunda specificului activitatii companiei.

„Conceptul de farmacie Sensiblu se construieste in jurul valorilor de consiliere si grija fata de pacient, precum si in jurul serviciilor cu valoare adaugata. Astfel ne-am dorit o solutie CRM flexibila prin care sa putem eficientiza comunicarea cu pacientii nostri si care sa faca fata dinamismului afacerii. Trebuia sa ofere un management eficient al numarului mare de clienti si pacienti, instrumente moderne de sustinere a vanzarilor si marketingului, orientate catre acestia, si, nu in ultimul rand, obtinerea unei imagini unice si complete asupra interactiunii dintre Sensiblu si pacientii sai” – declara Claudiu Opran, Director General al Sensiblu. „Am ales solutia Oracle CRM oferita de Vector Software, care ne ajuta sa construim o relatie solida cu pacientii nostri, permitand identificarea nevoilor acestora in raport cu Sensiblu si serviciile noastre si extinzand capabilitatile de interactiune”.

Solutia Oracle CRM este un set de aplicatii integrate care furnizeaza informatii pentru departamentele de vanzari, service si marketing. Ea se bazeaza pe o arhitectura deschisa, standardizata care eficientizeaza procesele de afaceri, imbunatateste calitatea datelor si permite accesul la aceeasi sursa de informatii a tuturor departamentelor cheie ale companiei.

“Managementul companiei Sensiblu a inteles perfect filosofia de business ce sta in spatele solutiei CRM Oracle, precum si beneficiile oferite: accelerarea activitatilor de marketing, imbunatatirea segmentarii clientilor, utilizarea eficienta a mai multor canale de comunicare, cresterea eficientei costurilor”, afirma Alexandr Pastor, Director de vanzari pentru aplicatii la Oracle Romania.

Contractul cu Vector Software include asigurarea licentelor pentru produsele Oracle, servicii de implementare (analiza de sistem, dezvoltarea solutiei, personalizari, realizarea de interfete cu alte sisteme existente), instruirea utilizatorilor si suportul tehnic post-implementare.

„Sensiblu este un jucator deosebit de important pe piata de retail pharma si si-a indreptat in mod natural atentia catre un sistem solid, integrat, care sa raspunda cerintelor actuale ale afacerii dar si sa sustina cresterea si diversificarea afacerii in viitor. Dinamica pietei, concurenta, lupta pentru avantaj competitiv dicteaza aceasta abordare. Solutia Oracle CRM, dublata de competentele si expertiza Vector Software si de aportul important al echipei Sensiblu sunt premise pentru un proiect de succes”, declara Ovidiu Oancea, Director de Vanzari, Vector Software.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/vector-software-contribuie-la-imbunatatirea-relatiei-cu-clientii-a-farmaciilor-sensiblu