XEROX DEMONSTREAZA CA ESTE UN CETATEAN RESPONSABIL

BUCURESTI - 15 decembrie 2004

Comunicat tip General in IT&C

Xerox anunta parteneriatul cu Fundatia LEADERS Romania pentru cea de a cincea editie a Forumului LEADERS (www.leaders.ro/forum2004), ce va avea loc astazi, joi,15 decembrie 2004, incepand cu ora 13, in Calea Grivitei nr 8-10.

Parteneriatul se inscrie in seria proiectelor de responsabilitate sociala, sustinand pe aceasta cale tinerii antreprenori din Romania, LEADERS Romania fiind o organizatie devotata dezvoltarii de lideri competenti, capabili si inovatori care sa isi coordoneze eforturile si actiunile atat pentru progresul si dezvoltarea personala, cat si al intregii societati.
Editia din acest an se desfasoara sub sloganul “Leadership – Points Of View” si isi propune sa ofere tinerilor cu potential de lider exemple concrete de oameni care prin viziune exceptionala, perseverenta si efort sustinut au inregistrat succese remarcabile fiind astazi recunoscuti in domeniul lor de activitate. Participantii au fost selectati din comunitatile LEADERS, dar si prin intermediul unui formular de aplicare online.
Discutiile de pe parcursul Forumului isi propun sa permita participantilor sa se cunoasca, sa interactioneze si sa puna bazele unor proiecte in parteneriat, care sa contribuie la dezvoltarea si progresul intregii societati. Sesiunile vor fi sustinute de specialisti in domeniu.
Un aspect important il reprezinta Premiile LEADERS. Acestea vor fi acordate pe patru categorii: Cel mai bun voluntar, Cel mai bun manager, Cel mai bun antreprenor si Cel mai bun functionar public.
Invitatii care vor lua cuvantul in cadrul celor doua sesiuni ale Forumului LEADERS vor fi:
Marius PROFIROIU – Secretar de Stat – Ministerul Administratiei Publice si Internelor;
Karim KHEIRAT – CEO – DC INVEST;
Dorel GRIGORE – Marketing Manager – XEROX;
Lavinia RASCA – Directorul Departamentului de Formare Continua -ASEBUSS;
Victor PETRESCU – Program Manager – Community Economic Development Program – Peace Corps;
Oana BAHNARU PREDA – Coordonator de Program – NDI ;
Ionut SIBIAN– Expert FDSC;
Prof. Dr. Cornel CODITA – SNSPA
Prof. Daniel DAIANU