XEROX ROMANIA A PRIMIT DIN PARTEA REVISTEI PC WORLD ROMANIA PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN ECHIPAMENT DE TIPAR DIGITAL DE MARE PRODUCTIVITATE – XEROX iGEN3

BUCURESTI - 23 februarie 2005

Comunicat tip General in IT&C

Revista PC World Romania a acordat premiul pentru ‘‘Cea mai buna solutie de tiparire digitala din 2004’’ companiei Xerox Romania pentru echipamentul Xerox iGen3® Digital Production Press, un punct de referinta in industria tiparului pentru viteza de imprimare, calitatea imaginii si flexibilitatea in folosirea unei game variate de media de tiparire in cadrul aceleeasi lucrari.

Xerox iGen3 este un echipament digital de productie capabil sa imprime in flux continuu 100 de pagini color pe minut, indiferent de grosimea sau textura suportului de imprimare, atingand astfel cel mai inalt nivel de productivitate din industrie (6000 formate A4 pe ora sau 2,2 milioane formate A4 pe luna).
Echipamentul permite realizarea unor lucrari de o calitate exceptionala, acceptand o gama variata de media de tiparire, precum hartia cretata, texturata, transparenta, autocolante, etichete etc. in format maxim de pana la 521 mm x 364 mm si cu greutate de pana la 350 g/m2. In plus, iGen3 ofera cel mai larg spectru de culoare reusind sa atinga cel mai ridicat nivel de certificare Pantone.
O alta caracteristica deosebit de importanta a echipamentului de productie iGen3 o reprezinta editarea la nivel de document sau de pagina direct in controlerul echipamentului, satisfacand astfel si cele mai exigente solicitari ale clientilor.
"iGen3 ofera o varietate de optiuni care, in combinatie cu tehnologia revolutionara, duc la obtinerea unor solutii absolut remarcabile, ce confera utilizatorului flexibilitate in conditiile eficientizarii costurilor" spune Marius Persinaru, Director General pentru Xerox Romania si Republica Modova.
Instalarea iGen3 in Romania, la XPress Printing - in noul sau sediu inaugurat in toamna anului 2004, dotat in exclusivitate cu echipamente Xerox - demonstreaza cresterea cererii pentru tiparul digital color pe piata locala, reprezentand totodata o premiera in Europa Centrala si de Est.
Dl. Panayiotis Vassos, Director General al XPress Printing, considera ca “prin efortul comun al celor doi parteneri, Xpress Printing si Xerox, piata tiparului digital se va dezvolta in Romania, o contributie semnificativa avand-o familiarizarea clientilor cu avantajele folosirii noii tehnologii. Categoriilor de clienti existenti li se vor adauga tipografiile care folosesc masini offset, pentru care tirajele reduse sunt neeconomice”.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-forum/xerox-romania-a-primit-din-partea-revistei-pc-world-romania-premiul-pentru-cel-mai-bun-echipament-de-tipar-digital-de-mare-productivitate-xerox-igen3