ARCTIC - O NOU| CULOARE Arctic se lanseaza pe piata de electronice cu o noua gama de produse - televizoarele Arctic

BUCURESTI - 17 septembrie 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bucuresti, 16 septembrie 2004 - Arctic, lider de piata in domeniul produselor electrocasnice, anunta lansarea campaniei "Descopera noua culoare Arctic", moment ce marcheaza intrarea marcii Arctic de televizoare pe piata romaneasca de electronice.

Evenimentul de lansare a noii game Arctic de televizoare a avut loc la J.W. Marriott Grand Hotel Bucuresti si a reunit principalii parteneri Arctic, precum si reprezentanti mass media.
In cadrul unui spectacol plin de culoare, dar si de informatii utile, publicul a descoperit noua gama de televizoare Arctic ce cuprinde 10 modele, cu diagonale intre 37 si 74 de cm., cu ecran conventional sau plat, sunet mono, bifonic sau stereo si diferite combinatii de functii.
Varietatea gamei TV sustine politica companiei de a se adresa unui segment larg de consumatori, cu preferinte diferite in ceea ce priveste designul, functionalitatea si pretul.
Noile televizoare Arctic pot fi deja achizitionate din magazinele de produse electronice si electrocasnice din tara.
Oguzhan Ozturk, Director General Arctic declara: "In 2003 ARCTIC a lansat pe piata, pe langa cunoscutele frigidere, o gama completa de produse electrocasnice, cuprinzând masini de spalat, aragazuri si aspiratoare. Dupa numai un an, rezultatele au fost impresionante: 20% cota de piata pentru aragazuri si 19% pentru masini de spalat. Acum venim cu o noua propunere pentru clientii nostri: gama Arctic de televizoare, ce pastreaza beneficiile caracteristice ARCTIC: cel mai bun raport calitate - pret, o gama completa, 3 ani garantie si servicii post-vânzare de foarte buna calitate."

Despre Image Promotion

Arctic face parte din concernul Arçelik A.S. ce a devenit actionar majoritar al companiei in 2002 si dispune de o capacitate anuala de productie de 750.000 bucati. Produsele Arctic sunt destinate atât pietei interne, cât si pietelor de export, principalele fiind: Marea Britanie, Franta, Spania si Germania.
In Romania, Arctic detine 30% din piata de aparate electrocasnice, cu o cifra de afaceri in 2003 de 94 milioane de euro, estimându-se ca, pentru anul 2004, sa se ajunga la 122 milioane de euro.

Arçelik A.S. este cea mai mare corporatie industriala din sectorul privat din Turcia care produce frigidere, masini de spalat, masini de spalat vase, masini de gatit si aspiratoare.
Cu cele 11 fabrici pe care le detine, Arçelik are o capacitate de productie anuala de 6 milioane de produse electrocasnice, o cifra de afaceri de 1.9 miliarde euro in 2003, situându-se astfel printre cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice din lume.


Cristina Hutanu – Arctic; telefon: 204.80.15
Ruxandra Florea – Image Promotion; telefon: 224.67.34
ruxandraf@imagepromotion.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-promotion/arctic-o-nou-culoarearctic-se-lanseaza-pe-piata-de-electronice-cu-o-noua-gama-de-produse-televizoarele-arctic