Cappy Tempo te surprinde cu inca o inovatie: Cappy Tempo pepene rosu si galben!

BUCURESTI - 9 august 2004

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Coca-Cola Romania lansează un nou produs in cadrul gamei Cappy Tempo, cu un gust plin de savoare - Cappy Tempo pepene rosu si galben.

Cappy Tempo vine cu incă o inovatie pe piata: o aroma complexa, un gust delicios si special care combina racoarea zemoasa a pepenelui rosu cu parfumul apetisant al pepenelui galben. In acest fel, Cappy Tempo pepene rosu si galben se alaturaă celorlalte sortimente ale gamei Cappy Tempo existente pe piata romaneasca: portocale, grapefruit, piersici, ananas si kiwi cu lamaie.
Cappy Tempo pepene rosu si galben este o bautura care va fi savurata in special de acei consumatori – mari amatori de experiente noi in ceea ce priveste gama variata de produse.

Noua bautura racoritoare necarbonatata este lansata impreuna cu un spot video original, fiind vorba de o campanie integrata de comunicare ce cuprinde atat materiale de activare pentru punctele de vanzare, cat si o campanie de sampling.

Cappy Tempo se incadreaza in categoria băauturilor răacoritoare necarbonatate cu suc de fructe, fiind introdus si lansat pe piata romaneasca in 1995; Cappy Tempo a intrat rapid in topul preferintelor consumatorilor de toate varstele, succesul gamei Cappy Tempo determinand compania Coca-Cola Romania sa lanseze inca o aroma - pepene rosu si galben - conceputa exclusiv pentru consumatorii romani.

Adriana Jascau, Brand Project Manager declara: “Atat pepenele rosu cat si cel galben au fost indicati in studiile noastre de piata ca fiind foarte apreciati de consumatorii romani. Pepenele rosu este foarte popular pe timp de vara, fiind recunoscut ca un fruct cu mare potential de hidratare si racorire. Pepenele galben este foarte apreciat pentru parfumul sau apetisant. Si cum pe piata nu exista o aroma de pepene, ne-am gandit sa facem consumatorilor o propunere pentru vara: Cappy Tempo pepene rosu si galben. Acestia au raspuns pozitiv propunerii noastre si iata rezultatul: Cappy Tempo scoate ce-i mai bun din fructe!
Despre Image Promotion

Cappy Tempo pepene rosu si galben este un nou produs care vine sa intregeasca oferta gamei Cappy Tempo si care, speram noi, ca impreuna cu celelalte arome va oferi racoarea plina de savoare de care avem nevoie in zilele toride de vara si nu numai.”
Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati:
Image Promotion – Ruxandra Florea
Telefon: 224.67.34

ruxandraf@imagepromotion.ro