Castigatorii Finalei Nationale World Cyber Games: primii 8 romani ce vor concura pe circuitul de Formula 1 de la Monza

BUCURESTI - 3 octombrie 2006

Comunicat tip General in IT&C

Finala Nationala World Cyber Games 2006, ce a avut loc la Romexpo in perioada 28 septembrie – 1 octombrie, si-a desemnat castigatorii.
Acestia sunt: echipa The elder Gods (TeG) la proba de Counter-Strike, Cristi Rus la Need For Speed si Cristian Coman si Ovidiu Patrascu la FIFA 2006.
Cei 8 vor participa intre 18 si 22 octombrie la turneul final World Cyber Games ce va avea loc la Monza, pe faimosul circuit de Formula 1, unde vor concura cu alti 800 de gameri din peste 70 de tari pentru premii in valoare totala de 500.000 $.

„In urma a 4 zile de competitii, ce au insumat 28 de ore de gaming, am putut selecta pe cei 8 reprezentati ai Romaniei la cea mai mare competitie de jocuri PC si video din lume.
Rezultatele de la competitiile anterioare, precum si entuziasmul si pregatirea finalistilor ne determina sa plecam cu sperante ridicate la Monza” declara Silviu Stroie, Presedinte Professional Gamers League.

Premiile finalei nationale au o valoare totala de 20.000 euro si au constat in produse IT si in participarea castigatorilor la turneul final din Italia.
In premiera pentru Europa de Est, in cadrul evenimentului a fost desemnat si un castigator WCG Mobile, care a castigat un premiu de 1.000 euro cash.

„Suntem incantati de succesul de care s-a bucurat finala nationala - 4.000 de spectatori care au vizionat live competitiile si 20.000 de persoane care au vizionat jocurile online.
Astfel, ne dorim ca parteneriatul EXPOTEK – PGL sa devina o traditie pentru World Cyber Games Romania si sa dezvoltam impreuna manifestarile din domeniul gaming-ului in Romania.”, spune Dan Voicu, Director Executiv EXPOTEK.

Despre Image Promotion

Finala nationala World Cyber Games a fost sustinuta de:
Parteneri oficiali: Samsung si Vodafone
Parteneri: AMD si UPC-Astral
Sponsori: ABN SYSTEMS, ASESOFT, D-LINK, ELECTRONIC ARTS, GAMELOFT, GIGABYTE, HES, LEVEL, NVIDIA, PARLATEL, PC Center, PC COOLERS, RHS, TNT GAMES, UBISOFT si XtremPC.

Despre Professional Gamers League
Professional Gamers League (PGL) este singura asociatie din Romania care are ca scop promovarea sportului electronic. De la constituirea sa in februarie 2002, PGL a organizat campionatele nationale de Counter-Strike, FIFA, Warcraft si Need for Speed. Incepand cu 2002, Professional Gamers League este partener cu World Cyber Games, participand la toate editiile.

Despre EXPOTEK
Compania EXPOTEK este recunoscuta ca lider in organizarea de evenimente in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, datorita succesului organizarii la Bucuresti a expozitiei si conferintei internationale CERF - Computers and Electronics Romanian Fair.
De asemenea, HIFIarena - singurul eveniment specializat pentru solutii si echipamente audio si video de inalta performanta pentru home entertainment, este organizat de EXPOTEK.
EXPOTEK a asigurat managementul SIAB - Salonului International de Automobile Bucuresti pentru editiile 2003 si 2005.
Image Promotion - 224 67 34
Catrinel Burghelea - catrinelb@imageprootion.ro, 0742 002 241

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-promotion/castigatorii-finalei-nationale-world-cyber-games-primii-8-romani-ce-vor-concura-pe-circuitul-de-formula-1-de-la-monza