INTERNATIONAL LEASING A OBTINUT UN PROFIT NET DE 2.4 MILIOANE RON IN PRIMELE 6 LUNI ALE LUI 2006

BUCURESTI - 7 august 2006

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

BUCURESTI, 7 AUGUST 2006

In primele 6 luni ale anului, International Leasing – IFN SA a inregistrat un profit de 2,4 milioane RON, de peste trei ori mai mare fata de aceeasi perioada a anului 2005.

“Cresterea profitabilitatii se datoreaza in primul rand masurilor de eficientizare a activitatii care au fost implementate in acest an. Am acordat o atentie sporita rentabilizarii resurselor de finantare si acest lucru s-a reflectat direct in performantele companiei. Aceste rezultate ne fac sa privim foarte increzatori spre a doua jumatate a anului 2006”, a declarat Toni TATARU, CEO International Leasing.

Despre Image Promotion

International Leasing este institutie financiara nebancara (IFN) si se supune reglementarilor BNR ca urmare a inregistrarii in Registrul General.
Cea mai mare pondere din totalul contractelor este reprezentata de segmentul auto.
Din totalul activelor finantate in acest an de catre International Leasing, o pondere de 87% este reprezentata de leasing-ul de vehicule, 8% de finantarile de echipamente si 5% de leasing-ul imobil

Informatii suplimentare despre activitatea si ofertele International Leasing puteti obtine accesand
site-ul www.leasing.ro.
Persoana de contact: Roxana PELIN, telefon: 305 5150, email: marketing@leasing.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/image-promotion/international-leasing-a-obtinut-un-profit-net-de-2-4-milioane-ron-in-primele-6-luni-ale-lui-2006