Pre Sport- Gama care faciliteaza initierea in sport

BUCURESTI - 19 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate, Social, Retail

Vine sezonul luminii, libertatii, zilelor nesfarsite. Este momentul sa ne jucam impreuna cu parintii si prietenii, sa invatam cu fiecare raza de soare.
Joaca mai multa si mai frumoasa, cu imaginatie si creativitate, este esenta unei invataturi de durata, ne ofera o lume interioara mai bogata si face ca fiecare copil sa fie mai bun.
In aceasta colectie ne-am inspirat din propria copilarie, rememorandu-ne verile cu o afectiune speciala; haideti sa facem ca si aceasta vara sa fie de neuitat pentru copiii nostri .

Pre Sport- Gama care faciliteaza initierea in sport

    Cu totii stim cat de sanatos si recomandat este sa practicam sportul si sa beneficiem de avantajele sale inca din primii ani de viata. De aceea, Imaginarium a creat Pre- Sport , gama de produse adaptate pentru copiii de la patru la sapte ani, care faciliteaza si stimuleaza initierea celor mici in domeniul sportiv,oferindu-le toate avantajele si imbunatatindu-le formarea ca persoane.

 Pre-Sport Basket Portable Set este perfect pentru a invata sa joace si sa iubeasca baschetul. Toate elementele pentru montarea cosului sunt livrate in trusa si include, in plus, o minge si un ac pentru a o umfla. Pentru mai multa stabilitate, se recomanda umplerea bazei cu nisip.

   Pre-Sport Gol! este o poarta de fotbal portabila, pentru a practica sportul oriunde doresti. Pachetul include structura de metal, plasa si accesoriile de ancorare si semnalizare. Produsele complementare sunt Pre-Sport Football Protect, ce reprezinta un set de echipament de portar cu manusi matlasate dublate si jambiere solide cu protectii de spuma, precum si Pre-Sport Champion Ball, o minge de fotbal conceputa si recomandata pentru initierea copiilor pe orice suprafata.

           Pre-Sport Tennis Game, prin rachetele cu cercul dublat si plasa speciala ce intarzie lovitura, este perfect pentru a-i apropia pe cei mici de jocul de tenis si pentru a-i motiva sa practice un sport nou.       Rachetele si mingea sunt foarte mari, zborul este mai lent si capacitatea de reactie este mai mare, pentru ca cei mici sa se poata familiariza fara dificultate, sa invete regulile si sa treaca apoi la echipamentul standard.

 Dupa acomodarea cu noul sport, micutii vor putea trece la Pre-Sport Tennis Portable Set, un echipament de tenis mobil, cu stalpi si plasa, pentru a-l putea practica oriunde. Acesta este livrat intr-o practica plasa de transport si include doua rachete, doua mingi, doua baze stabile pentru stalpi, un fileu si doi tarusi cu sfoara pentru a intinde plasa, daca folosim setul pe iarba. Foarte usor de montat, demontat si pastrat in plasa sa de transport (cu maner si fermoar).

 Si, pentru cei care prefera badminton -ul, exista Pre-Sport Badminton. Copiii se pot familiariza cu el fara dificultate si-i pot invata regulile, pentru a trece apoi la echipamentul obisnuit. Acest set contine rachete cu cerc dublat si plasa speciala ce intarzie lovitura si un fluturas foarte mare. Zborul fiind mai lent, capacitatea de reactie este mai mare.

Despre Tritex Design SRL

Imaginarium a fost fondat in Spania in anul 1992, fiind un adevarat pionier in dezvoltarea conceptului de joc drept forma de cunoastere si invatare pentru copii, oferind siguranta in privinta produselor sale si un model original, care le face unci si exclusive.
Compania are in prezent 367 de magazine in 25 de tari, pe patru continente, iar in Romania este prezenta prin SC Tritex Design SRL, in urmatoarele locatii:
– Militari Shopping Center- Bulevardul Iuliu Maniu 546-560, sector 6, Bucuresti- 0213808830
– Sun Plaza- Calea Vacaresti 391, sector 4, Bucuresti- 0217807272
– Baneasa Shopping City- Soseaua Bucuresti- Ploiesti 42D, sector 1, Bucuresti- 0213611666
– Afi Palace Cotroceni- Bulevardul Vasile Milea 4, sector 6, Bucuresti- 0214481919

Taguri: copiijucariisanatatesporteducatiemişcarevaloriprimavaravaratenisfootbalbadminton