Titov BUZESCU se alatura IMARK SISTEM, companie lider in domeniul dezvoltarii si implementarii solutiilor de automatizari industriale

BUCURESTI - 18 martie 2020

Comunicat tip Administrativ / Management in Auto, Afaceri, Industrie, Tehnologie, Logistica/Transport

Live site

TITOV BUZESCU este noul Managing Director al Imark Sistem, companie lider in domeniul dezvoltarii si implementarii solutiilor de automatizari industriale (solutii de marcare, ambalare, etichetare, logistice, transport, cantarire, inspectie si detectie) pentru o gama larga de industrii (industria alimentara, industria bauturilor, industria tutunului, industria cosmetica, automotive, retail, transporturi si logistica, domeniul farmaceutic si medical, electrice si electronice, cabluri si alte domenii).

 Sunt foarte incantat că am adus alaturi de noi un om cu foarte multă experienta cum este Titov Buzescu. Experienta in lumea afacerilor a domnului Buzescu este importanta in evolutia noastra ca afacere in crestere si are stransa legatura cu planurile noastre de viitor. 

Romeo TURLEANU, IMARK SISTEM

Venirea lui la IMARK SISTEM, companie cu o experienta de peste 15 ani pe piata, este in stransa legatura cu evolutia ascendenta a vanzarilor companiei, marirea cifrei de afaceri planificata pentru urmatoarea perioada atat din crestere pe plan local cat si din extinderea teritoriala a companiei in alte tari.

Aduce cu el o arie larga de expertiza dintr-o varietate de industrii: 14 ani de FMCG (Coca Cola HBC), 7 ani de petrol&gaze (Rompetrol), 8 ani in chimie (Oltchim, Abu Kammash Lybia). In tot acest timp, Titov Buzescu a ocupat pozitii importante in sales, marketing, comercial si a fost general manager pentru cateva companii. S-a remarcat ca un adept al schimbarilor pozitive din corporatiile in care a lucrat, cu un input valoros in evolutia favorabila a acestora, atat din punct de vedere al cifrei de afaceri cat si al structurii si modului de functionare.  

 “Sunt foarte incantat că am adus alaturi de noi un om cu foarte multă experienta cum este Titov Buzescu”, a spus fondatorul si CEO-ul companiei Imark Sistem, Romeo Turleanu: “Experienta in lumea afacerilor a domnului Buzescu este importanta in evolutia noastra ca afacere in crestere si are stransa legatura cu planurile noastre de viitor.”

Titov Buzescu: “Ma bucur sa ma alatur echipei de profesionisti de la IMARK SISTEM. Grupul are o experienta de peste 15 ani in dezvoltarea si implementarea solutiilor in domeniul automatizarii, are parteneriate cu furnizori de echipamente de top in domeniu, este prezent pe o piata in crestere, crestere generata de realitatile curente: cresterea costului fortei de munca, necesitatea unei eficiente ridicate, costuri de operare mici, fiabilitate ridicata, minimizarea posibilitatii de aparitie a erorilor umane in procesele cheie. Suntem motivati sa ne crestem cota de piata in Romania si sa avem si o prezenta extinsa in viitorul apropiat.”

Despre Imark Sistem SRL

IMARK SISTEM va ofera solutii integrate si tehnologii sigure, de inalta calitate in domeniul automatizarilor industriale. Suntem orientati catre clientii si partenerii nostri, oferim solutii si servicii care sa le imbunatateasca fluxurile tehnologice si astfel, intreaga activitate. Avem o experienta de peste 15 ani pe piata, suntem prezenti in Romania dar si in Moldova, Serbia, Muntenegru, Kososvo, Bosnia & Hertegovina, Ungaria.
Obiectivul nostru este acela de a fi un adevarat partener in succesul clientilor nostri si de a ii sprijini astfel pe tot parcursul procesului de implementare si functionare a unei solutii de automatizare: consultanta tehnica de specialitate pentru determinarea solutiei optime, design si implementare solutie, integrare in linia existenta sau linie noua, asistenta tehnica in timpul instalarii si training pentru operatori precum si servicii care sa le protejeze valoare investitiei, service si mentenanta, consumabile si piese de schimb.
Imark Sistem integreaza solutii tehnologice de varf, de la parteneri cu notorietate la nivel global:
- marcare si etichetare
- ambalare,
- manipulare & transport
- cantarire statica si dinamica
- inspectie si detectie
- trasabilitate
- software
si multe alte solutii flexibile, eficiente si de calitate care sa raspunda nevoilor clientilor.
www.imarke.ro office@imarke.ro tel: 021.255.71.74

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/imark-sistem-srl/titov-buzescu-se-alatura-imark-sistem-companie-lider-in-domeniul-dezvoltarii-si-implementarii-solutiilor-de-automatizari-industriale