Lansare program de afiliere imashop.ro

BUCURESTI - 11 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Media / Publicitate

Alatura-te programului nostru de afiliere pentru numeroase avantaje!
Programul de afiliere imashop este gratuit si le permite membrilor sa castige bani prin plasare de link(uri) pe website, blog, social media etc (care fac reclama magazinului imashop.ro sau unor produse din cadrul acestuia).

Program afiliere imashop

Program afiliere imashop

 Afiliaza-te la imashop si descopera avantajele care te vor determina sa intelegi ca ai luat cea mai buna decizie de pana acum! 

imashop.ro

Alatura-te programului nostru de afiliere pentru numeroase avantaje!

Stim cu totii care este cel mai simplu venit: venitul pasiv, deoarece acesta se afla in stransa legatura cu partajarea veniturilor.

Comerciantul este cel care detine magazinul unde sunt prezentate produsele, indiferent daca este vorba despre o companie sau despre o singura persoana. Acesta trebuie sa aiba cel putin un produs spre vanzare, si sa se implice in mod activ.

Afiliatii sunt cei care promoveaza produsele magazinului si care incearca sa convinga potentialii clienti de importanta si valoarea produselor pe care le vinde comerciantul, in asa fel incat acestia sa le achizitioneze.

Poti sa faci afiliere in functie de abilitatile tale pentru marketing: website, blog, social media: Facebook, Instagram, Pinterest, etc; Facebook Ads, Google Adwords, etc.

Afiliaza-te la imashop si profita de multiple avantaje! Vei avea ocazia sa lucrezi din orice loc iti doresti si sa obtii independenta materiala la care visezi de atat de multa vreme.

Obtii venituri pasive si nu ai nevoie decat sa dezvolti servicii, fara sa fie necesar sa investesti bani in acest inceput de drum.

Este cea mai buna varianta pentru toti cei care isi doresc o afacere scalabila, avand in vedere faptul ca este usor de dezvoltat. De aceea, nu ai nevoie de angajati sau de un birou, deoarece iti poti desfasura munca direct de acasa sau din oricare alt loc iti doresti si ai acces la o retea de internet.

Foloseste-ti timpul dupa bunul tau plac! Promovezi doar ceea ce doresti.

Marketingul afiliat nu prespune taxe, costuri sau responsabilitati in legatura cu fabricatia, achizitionarea sau depozitarea produselor.

Inregistreaza-te in acest program cu ajutorul formularului de inregistrare din site.

Fiecare afiliat care va fi aprobat va primi un link de afiliat si un cod de reducere care se genereaza in mod automat.

Toate aceste instrumente de promovare sunt disponibile in contul de afiliat, iar pe baza acestora se vor inregistra comisioanele.

In functie de categoria de produse, comisionul poate avea valori diferite. Toti afiliatii isi pot urmari performanta prin intermediul contului realizat in magazin. De asemenea, comisioanele pot fi retrase prin realizarea unei cereri de retragere.

Afiliaza-te la imashop si descopera avantajele care te vor determina sa intelegi ca ai luat cea mai buna decizie de pana acum!

Obtine un venit suplimentar care sa te ajute sa iti castigi independenta financiara! In plus, nu trebuie sa faci nici o investitie, ceea ce inseamna ca iti poti creste incasarile fara sa depui un efort considerabil, asa cum se intampla in alte cazuri.

Afla mai multe detalii cu privire la acest tip de colaborare si nu ezita sa apelezi la numarul de telefon de contact! 

Programul de afiliere imashop este gratuit si le permite membrilor sa castige bani prin plasare de link(uri) pe website, blog, social media etc (care fac reclama magazinului imashop.ro sau unor produse din cadrul acestuia). Afiliatii castiga un anume comision din fiecare comanda facuta, finalizata si nereturnata de vizitatorii ce ajung pe site-ul magazinului imashop.ro prin intermediul reclamelor plasate de acestia. In prezent, comisionul standard pentru afiliati este de 3%. De asemenea, afiliatiilor le va fi asociat automat un cupon de reducere dupa aprobarea inregistrarii in programul de afiliere. Afiliatii vor putea distribui cuponul de reducere pentru a stimula conversiile.

Partenerii interesati de programul de afiliere imashop sau informatii suplimentare pot accesa https://www.imashop.ro/info/program-afiliere-imashop

Despre IMASHOP

imashop.ro este un magazin online cu produse electro IT: Desktop PC, All in one PC, Monitoare, Componente si Periferice PC, Boxe si Casti, Camere web, Laptopuri si accesorii - genti, standuri, incarcatoare, Telefoane mobile, Imprimante, Multifunctionale, Cartuse de cerneala, Tonere, Videoproiectoare, Televizoare, Sisteme audio, Aparate foto, Retelistica, Server, Software.