imigranti

Comunicate de presa si evenimente pe tema imigranti

 • imigranti. ICAR - Centru de Resurse si Servicii pentru Migranti

  imigranti

  Bucuresti - 28 aprilie 2016

  Comunicat de Fundatia ICAR

  Refugiații, solicitanții de azil, alți migranți, persoanele cărora li s-au încălcat drepturile, victime de război, victime ale torturii sau relelor tratamente din orice colț al lumii care ajung pe teritoriul României vor putea apela la Cent ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: refugiati , migranti , fundatia icar , icar foundation , imigranti

  Vezi toate comunicatele de presa despre imigranti

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul imigranti.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la imigranti. Informatiile despre imigranti cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul imigranti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la imigranti, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.