Predeal Snow Houses - Natura ca detaliu

BUCURESTI - 22 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Constructii

Predeal Snow Houses este gandit ca un detaliu al naturii si il privim ca o secventa dintr-o poveste cu zapada. Astfel prin arhitectura incurajam ca locuitorii casei sa se scufunde in adancimea povestii si sa traiasca clipe calduroase intr-un ambient fermecator.

Predeal Snow Houses - Natura ca detaliu

“PREDEAL SNOW HOUSES este un proiect ce reuneste experienta noastra in proiectarea apartamentelor de vacanta si creativitatea specifica unui proiect particular si unic. Expresivitatea sitului, terenul foarte abrupt, impadurirea lui cu copaci de talie mare, orientarea inspre partie, au determinat in mare parte abordarea arhitecturala a imobilului. Inscrierea cat mai discreta in peisajul caracteristic montan printr-o arhitectura fragmentata, cu acoperisuri cu panta mare, etaje mansardate, ce aminteste de casele din aceste zone, a fost un obiectiv al proiectului. Finisajele exterioare vor fi realizate din piatra, tencuiala si tabla, balustrade din aluminiu, finisaje durabile in climatul specific al zonei. Prin finisaje si volumetrie incercam sa obtinem o “casa” ce se va inscrie armonios in peisaj dar si o cladire moderna, functionala si eficienta pentru viitori locuitori”, a declarat Silviu Iordache, director de PR & Comunicare al companiei IMOBILIARA SRL.

Incinta este prevazuta cu 12 locuri de parcare pentru cele 10 apartamente. Accesul la apartamente se va face direct de pe teren la primele doua niveluri – exporand la maxim inclinatia terenului si printr-o cursiva la ultimul nivel –duplex.

Apartamentele sunt dispuse astfel:
La primul nivel - 2 apartamente cu 2 camere, continand un mic hol la intrare, o bucatrie semi deschisa, living, baie, dormitor si terasa.
La al doilea nivel - 4 apartamente cu o camera- vestibul, baie, bucatarie si camera ce poate fi amenajata ca living si dormitor.
La al treilea nivel si al patrulea nivel (mansarda) au fost proiectate patru duplexuri cu 3 camere fiecare. La nivelul de jos- vestibul, living cu semineu, bucatarie si baie si la nivelul mansardat – doua dormitoare, hol si baie. Toate apartamentele au balcoane si vederi la partie.
“Finisajele interioare vor fi de o calitate foarte buna, preferand materialele naturale si simple. Parchet din lemn dublu stratificat, gresie si fainta in bai, bucatarii si holuri, vopsitorie lavabila pe pereti si plafoane. Gresia si fainta – Marazzi, obiecte sanitare Hatria – firme ce garanteaza calitatea si designul. Tamplaria va fi din aluminiu la culoarea balustradelor si a invelitoarelor. Cladirea va fi termoizolata cu termosistem conform normelor in vigoare. Detaliile sunt gandite pentru intreaga cladire si vor fi tratate in mod unitar pentru o coerenta si armonie totala a cladirii”, a mai declarat dl. Silviu Iordache.


Apartamentele sunt puse în vânzare începând cu data de 18 ianuarie 2008, pliantul complet putând fi copiat de pe site-ul companiei noastre: www.imobiliarasrl.ro.


Despre Imobiliara SRL:
Compania IMOBILIARA SRL este o companie cu capital integral românesc şi privat, specializată în antreprenoriat general în domeniul construcţiilor şi dezvoltarea proiectelor proprii. Compania este axată, cu precădere, pe segmentul rezidenţial, fie că este vorba de ansambluri rezidenţiale în Bucureşti, sau apartamente de vacanţă pe litoral (Neptun, Olimp) şi la munte (Sinaia, Predeal). O altă latură importantă a activităţii, o reprezintă sectorul clădirilor de birouri şi al spaţiilor comerciale, în acest sens fiind deja date în folosinţă trei proiecte comerciale (tip mini-mall) în Saturn (Saturn mall – str. Greenport, Saturn), Venus (Venus mall – acces plajă Venus) şi Neptun (Teatrul de vară Neptun).

Despre Imobiliara SRL

Compania IMOBILIARA SRL este o companie cu capital integral romanesc si privat, specializata in antreprenoriat general in domeniul constructiilor si dezvoltarea proiectelor proprii. Compania este axata, cu precadere, pe segmentul rezidential, fie ca este vorba de ansambluri rezidentiale in Bucuresti, sau apartamente de vacanta pe litoral (Neptun, Olimp) si la munte (Sinaia, Predeal).

O alta latura importanta a activitatii ,o reprezinta sectorul cladirilor de birouri si al spatiilor comerciale, in acest sens fiind deja date in folosinta trei proiecte comerciale (tip mini-mall) in Saturn (Saturn mall – str. Greenport, Saturn), Venus (Venus mall – acces plaja Venus) si Neptun (Teatrul de vara Neptun).
Silviu Iordache,
PR & Comunication Manager,

IMOBILIARA SRL - Bucuresti, P-ta Presei Libere nr. 1,
Telefon 021.317.40.74/75; 0723.199.977 ,
Fax 021.317.88.37,
Email: info@imobiliarasrl.ro,
Web: http://www.imobiliarasrl.ro/
info@imobiliarasrl.ro