Alerte SMS pentru anunturi imobiliare.

BUCURESTI - 1 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

ImoMarket lanseaza in premiera nationala un sistem de alerte prin SMS pe criterii predefinite, pentru anunturi imobiliare.

Pentru a raspunde necesitatii actuale de informare rapida si corecta in domeniul tranzactiilor imobiliare, ImoMarket pune la dispozitia clientilor sai, in premiera nationala, un sistem de avertizare prin SMS pe criterii predefinite, cu privire la publicarea de noi anunturi pe www.ImoMarket.com.

Alertele SMS pot fi create in numar nelimitat de catre utilizatori, pe criterii incluzand Tipul de proprietate, Judet, Oras, Cartier, Suprafata, Numar de camere, Utilitati, Pret maxim.
La aparitia pe site a unui anunt corespunzand criteriilor prestabilite, utilizatorul va fi instiintat instantaneu prin SMS avand astfel posibilitatea sa contacteze ofertantul imediat, prin telefon, fara a mai trebui sa se conecteze la Internet.

Acest serviciu se adreseaza atat profesionistilor din domeniu, care nu doresc sau nu dispun de timpul necesar pentru a monitoriza piata online, cat si persoanelor fizice in cautarea unor bunuri bine definite si care doresc sa obtina informatia cat mai rapid.
Prin parteneriatul cu www.Clickatell.com, alertele SMS ImoMarket pot fi trimise spre Orange, Vodafone si Cosmote, dar si spre numere de telefon mobil internationale, din majoritatea tarilor lumii, la pretul unic de 0.3 Euro pe alerta servita.
Din aceasta perspectiva, ImoMarket se adreseaza mai ales clientilor straini sau romanilor stabiliti in strainatate.

Complexitatea solutiei dezvoltate de noi si calitatea de exceptie a continutului www.ImoMarket.com reduc in mod semnificativ riscul ca alertele prin SMS sa fie servite in mod haotic si sa nu corespunda asteptarilor clientilor nostri.

Pentru testarea acestui nou produs, ImoMarket ofera un credit de 5 Euro clientilor noi, in timp ce clientii existenti beneficiaza de 20 Euro credit acordat in data de 15 Noiembrie 2006, odata cu introducerea facilitatilor de plata online.

Horea Matei
Managing Director - ImoMarket

Despre ImoMarket

ImoMarket este o marca inregistrata, proprietate a HM Consulting SRL - Cluj Napoca.
info@imomarket.com
info@imomarket.com