AudioGate Studio, inca doua realizari!

BUCURESTI - 31 mai 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

AudioGate Studio, creatie si productie audio.

Inca doua din melodiile realizate de componentii echipelor de creatie si productie ale studioului AudioGate au ajuns cu bine la voi, publicul.
Este vorba despre binecunoscutul artist Connect-R cu melodia Burning Love (Quentin Remix) si despre noul imn al MegaDiscotecii Tineretului interpretat de SpaceStar Revolution, rezidenti 2009 MegaDiscoteca Tineretului, Costinesti.

Inainte de acestea au plecat spre public si primele doua melodii de pe noul album al celor doi baieti din trupa Varza, melodiile Break2Say si Bancile.

Lucrul continua cu alte noi melodii pentru artisti cunoscuti dar si pentru artisti noi veniti in industria muzicala din Romania.

Despre Impact Motivant

Studioul AudioGate ofera servicii de creatie si productie complexe, construite in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui client.
Relatia cu clientul este una bazata pe principiul Castig-Castig, principiu pe care il punem in practica prin furnizarea catre client a unor servicii si produse de actualitate, realizate la calitate si confort pro.
Aceste atribute sunt datorate experientei profesionale de peste 10 ani, timp in care au beneficiat de serviciile componentilor echipelor noastre atat artisti romani, cat si artisti internationali, precum si companii din diverse medii de afaceri.
Insa dincolo de orice alte cuvinte, dorim ca prin realizarile pe care le avem, sa fim, cat de mult putem, pe placul publicului.

Va multumim pentru timpul acordat si va dorim sa aveti cat mai multe realizari de succes!
Cu respect,
AudioGate Studio

tel.: (+4) 0721 909 400
internet: www [dot] audiogatestudio [dot] com

AudioGate Studio, Bucuresti, Romania
(Creat pentru confortul tau artistic)