Produsa la AudioGate Studio, melodia Burning Love (Quentin Remix) interpretata de Connect-R este No.1 Hit!

BUCURESTI - 17 iulie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Burning Love (Quentin Remix) interpretata de Connect-R si produsa de Quentin la AudioGateStudio a atins primul loc in top 20 Vibe FM si este in urcare in multe din clasamentele de specialitate.

Aranjata, mixata, remixata si produsa la AudioGateStudio, melodia Burning Love (Quentin Remix) ridica deja temeperatura pe ringurile de dans in aceasta vara! Sound-ul inovator si ritmul puternic asigurate de Quentin se imbina armonios cu linia melodica si vocea inconfundabila a lui Connect-R, transmitand energia pe care o simt toti cei care traiesc o iubire la fel de fierbinte ca aceasta vara.

Burning Love (Quentin Remix) este prezenta in playlisturile radio-urilor din intreaga tara, asa ca fiti pregatiti sa fiti cuprinsi de beat-urile acestei piese si de focul unei iubiri de vara!

Despre Impact Motivant

Studioul AudioGate ofera servicii de creatie si productie complexe, construite in functie de necesitatile si particularitatile fiecarui client.
Relatia cu clientul este una bazata pe principiul Castig-Castig, principiu pe care il punem in practica prin furnizarea catre client a unor servicii si produse de actualitate, realizate la calitate si confort pro.
Aceste atribute sunt datorate experientei profesionale de peste 10 ani, timp in care au beneficiat de serviciile componentilor echipelor noastre atat artisti romani, cat si artisti internationali, precum si companii din diverse medii de afaceri.
Insa dincolo de orice alte cuvinte, dorim ca prin realizarile pe care le avem, sa fim, cat de mult putem, pe placul publicului.

tel.: (+4) 0721 909 400
internet: www [dot] audiogatestudio [dot] com

AudioGate Studio, Bucuresti, Romania
(Creat pentru confortul tau artistic)